Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kadınların üzerinizde en beğendiği kokular? (Ladykillers)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Aynen bende de çok beğeniyorlar, kadınlar dediğiniz gibi . Bende de bazı İso-e'ler baş ağrısı yapıyor, Ormonde Jayne Man misal. Ya da bazı zamanlarda iso-e baskın kokuları zor algılıyorum ama çevrem algılıyor. Değişik bir şey hakkaten.

Yorum

Iso E Super demeyin Makedon 'un tansiyonu yükseliyor.

Yorum

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Iso e Super'e karşı değilim de 400 küsür liralar verince insanlar üzülüyorum sadece. Ayrıca Geza'nın bu işin peygamberiymiş gibi gösterilmesi de yakında patlayacak balonlardan. Kaldı ki; ondan önce Ellena üstad var.

• camorr
        camorr Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Molecule 01 sıradan Iso E değil ki Makedon Reis. Sadece IFF tarafından üretilen bol gamma izomerli versiyonu. Başka üreten yok halen captive molekül. O nedenle bir miktar yüksek fiyatı. (Tabii o fiyata değmez bence de.) Bu arada dediğin gibi Ellena'nın hakkını teslim etmek lazım.

Bu İso E Super de şeytan tüyü var. Ne zaman kullansam olağan dışı beğeni tepkileri alıyorum.

Yorum

Koleksiyonumda , Kirke , Aventus , apom başı çekiyor o apom o cılızlığıyla birde sert kış gününde sordurdu kaç kez cevreye kendini ...

Yorum

Gucci ph2
          voyage hermes
          herod
          aventus

Yorum

givenchy pi

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Hoşgeldiniz Özlem Hanım. Mrs.Pi

Lidge
            versace eros

Yorum

VR - Spicebomb Extreme ve TF - Noir Extreme nasıl bu konuda? Geri dönüş alıyor musunuz?

Yorum

Pure Havane, Lidge, Aventus

Yorum

Eşim casanova demişti. Şimdi ilginç bir şey söyleyeyim interlude aynı gün içinde 2 farklı kadından iltifat aldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Tom Ford noir extreme ve xerjoff casamorati 1888 bu ara çok beğeni topluyor.

Yorum

Bleu de Chanel'i aradı gözlerim..

Yorum

Aventus
                        GİT
                        Dior homme intense
                        Dior homme parfum
                        Abercrombie fitch
                        Terre d hermes
                        Kirke
                        Ursayı sevmiyor kimse ama sorun mu ? Değil. Sevecekler!😏🤗

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MeaCulpa View Post
                          Aventus
                          Ursayı sevmiyor kimse ama sorun mu ? Değil. Sevecekler!😏🤗
                          Hocam bence kimse sevmiyor diye bir durum yok, olsa da sorun değil elbette ama kimsenin sevmediğini varsaysak bile "Sevecekler!" ifadesi beni biraz rahatsız etti. Şaka amaçlı olduğunu biliyorum, gene de hoşgörünüze sığınarak söyleyeyim dedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea

Hocam bence kimse sevmiyor diye bir durum yok, olsa da sorun değil elbette ama kimsenin sevmediğini varsaysak bile "Sevecekler!" ifadesi beni biraz rahatsız etti. Şaka amaçlı olduğunu biliyorum, gene de hoşgörünüze sığınarak söyleyeyim dedim.
                            Şimdi hocam şöyle bir açıklama getirmek istiyorum. Ben elmayı seviyorum diye elmanında beni sevecek hali yok sonuçta o elma. Fakat benim doğrularım onların yanlışı , onların doğruları benim yanlışım olabiliyor kişi benliğinden taviz vermeyerek elalem ne der mantığı ile yaşayıp içine kapanık olursa toplumsal baskı ile psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir bir bireyin çöküşünü seyrederiz😂 tabikide şaka yapıyorum benimde sevmediğim kokular var herkes gibi empatide önemli sevgiler saygılar 🙏

Yorum

• Medea
                              Medea Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Eyvallah
                          İşleniyor...
                          X