Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kadınların üzerinizde en beğendiği kokular? (Ladykillers)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kadınların üzerinizde en beğendiği kokular? (Ladykillers)

Yine bizi uzun zaman oyalamış bir başlığı buraya da alalım

(Her ne kadar benim hanım mutluluktan değil de gerçek anlamda ölüme yaklaşsa da kullandıklarım yüzünden)

Gerçek anlamda övgüler aldığım kokular nadirdir alanlar da şunlar:

Ormonde Jayne Man
    Ormonde Jayne Nawab of Oudh
    Mugler Pure Havane
    Guerlain Lidge
    Ab lomani Silver (Aventus'dan fazla şaka yapmıyorum)

Aventus'u kenara yazdıysak listeye başlayabiliriz:

Öncelikle sizi beğenmesine gerek kalmadan parfümünüzü beğenmelerini istiyorsanız designer'lar yeterli olacaktır ama illa niche de olsun istiyorsak ilk aklıma gelen beğenilen kokularım: Millesime Imperial, Vetiver Fatal, Uomo Intense, Terre D'Hermes, La Nuit De L'Homme, Pure Malt ve Edition Blanche. Burda göze en çarpan nokta ortalama insanın parfümden beklentilerinin bir haylı sığ olup "hacı yağı gibi olmayan", "ferah", "güzel ve temiz kokan" düzeyinde olması.

Şimdi gelelim işin eğlenceli kısmına, eğer konu parfümden öte sizi beğenmek ise bu sefer farklı kategoriye geçebiliriz. Buradaki esas nokta parfümün karakterinizle uyumu, sizin temsil ettiklerinizi temsil edebilmesi, farklılığınızı yansıtabilmesi. Kendinize güvendiğiniz ve parfümü taşıyabildiğiniz müddetçe kadınlar kokunuzu sevecektir çünkü koku sizin karakterinizin bir parçası haline gelecektir. Tuscan Leather sıkıp "çok kötü kokuyor, bu ne böyle ya" yorumu aldıktan bir süre sonra aynı kişiden "Tuscan Leather sıkar mısın bugün, bayılıyorum ona" talebi de alabilirsiniz. Ben bunu Ferrari sahibi olmaya benzetiyorum: eğer Ferrariniz varsa parmak arası terlik giyerseniz "cool ve umursamaz" olursunuz, takım elbise giyerseniz "karizmatik" olursunuz, garip giyinirseniz "orjinal", klasik giyinirseniz "klas", renkli giyinirseniz "neşeli", renksiz giyinirseniz "düşünceli" olursunuz. Siz ne giyerseniz giyin ne olursanız olun Ferrariniz varsa yaptığınız şey kesin güzeldir

Eğer kafayı çok yormak istemiyorsanız, parfümlerin parfümü, kokuların kokusu olan 1 million'u sıkıp şeker çocuk gibi gezip kadınlardan ve genç kızlardan övgüleri kapabilirsiniz

Yorum

• Optuna
      Optuna Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yerinde tespit bravo.

• TME
      TME Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Teşekkürler

Kadınların parfüm işinden pek anladıklarını sanmıyorum (burdaki bayanlar sözün dışında) genel beğeniye hitap eden şeylere iltifat ediyorlar.

hugo boss red matara
    zara uomo
    armani code
    iyi dönüş aldıklarım

şu anda en sevdiğim parfüm olan cdg blackin adını soran bile olmadı
    sırf karşı cins için parfüm kullansaydım jpg la male kullanırdım.
    oda bize yakışmaz...
    Sadece garçons.

Yorum

valla benim hanım chergui yi benden çok sıkıyor diyebilirim.
      sıralaması söyle hatta kullanım sıralaması diyeyim Benden çok kullanırda kendisi.
      Chergui
      Perris Patchouli Nosy Be
      DHİ vintage
      casamorati 1888

Ama kadın milleti işte sokak parfümlerini daha çok seviyorlar.Orasıda ayrı bir konu.

Yorum

kilian good girl gone bad

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Yeryüzünde Roja dove Enigma'yi beğenmeyecek bir dişi yoktur.

Yorum

• Lagerfeld
            Lagerfeld Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Annem, "bugün holdingi kaçta açıyorsun" demişti ilk sıktığımda.

• ibrhm
            ibrhm Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Sabah puromu icmeden uyanamiyorum, helikopterde midem ağzıma geliyor diye cevaplardım😎🤑

Jean Paul Gaultier Le Male
          Creed Green Irish Tweed
          Creed Aventus
          Xerjoff Casamorati 1888
          Parfum De Marly Herod

Bu liste yeterde artar bile

Yorum

ben başlığı yanlış okumuşum😂 casanova çok beğenildi bende tt

Yorum

mfk / apom homme

Yorum

Ben de bir bayan olarak eşimde koklamaktan bıkmayacağım kokuları yazayım

Xerjoff Casamorati 1888
                Creed Green Irish Tweed
                Serge Lutens Chergui
                Ormonde Jayne Black Gold
                Parfum de Marly Herod
                MFK Silk Mood

Not: Erkek kokuları bayan kokularından çok daha güzel

Yorum

Herkese selamlar, Green İrish Tweed, bayanlar tarafından en çok iltifat aldığım parfüm. Straight to Heaven ise güçlü olduğu giriş kısmında çok iltifat alıyor. Yine Kilian love ve Apple brandy ise kendi üzerimde hissetmediğim fakat bayanlar tarafından çok garip bi şekilde hemen farkedilen parfümler. Buraya kadar herşey iyi tamam da ISO-E Super'i ne yapacağız.

Yorum

• Paranoid Android
                    Paranoid Android Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Hoşgeldiniz

• matrai
                    matrai Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Egemen hocam hoşgeldin. İso E süpere bir çare bulmak lazım

paranoid hocam matrai hocam hoşbulduk. keyifli paylaşımlar diliyorum şimdiden. Bu Iso-e super olayı çok enteresan matrai hocam uzun süredir deneyimliyorum garip bi etkisi var insanlar üzerinde.

Yorum

Bu zamana kadar aldığım iltifatların büyük bi' kısmı kadın parfümlerinden oldu. Cinsiyetçi bi' insan olmayışımın etkisiyle kafama ne eserse kullanırım.
                    Çok değişik bi' durum bu dostlar. Erkekte bazı kadın parfümleri ten kimyası nedeniyle anormal çekici bi' etkiye sahip.

Bottega Veneta, Prada Intense, Dior - Midnight Poison, Hermes - Elixir des Merveilles, Tom Ford - Santal Blush, John Galliano...

Bunlar bana en çok iltifat aldıranlardan oldu. Hepsi de kadın parfümü.

Yukarıdakilere bayılanlar, Dior Homme Intense'e "Ay sen ruj kokuyorsun" diyenler ayrıca.
                    Bilemedim şimdi bak.
                    - Stop the car...
                    - What ?!
                    - Stop the fuckin' car!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post
                      paranoid hocam matrai hocam hoşbulduk. keyifli paylaşımlar diliyorum şimdiden. Bu Iso-e super olayı çok enteresan matrai hocam uzun süredir deneyimliyorum garip bi etkisi var insanlar üzerinde.
                      İso E yoğun olan parfümler çok fark edilip beğeniliyor ilginç bir şekilde. Beyindeki dopamin bölgesine mi dokunuyor ne yapıyor çözemedim ben de Sizde nasıl insanlar üzerindeki etkisi, olumlu herhalde doğru anlamışsam ya da değişken ?

Bu arada en çok iltifat Aventus'tan, maalesef diyorum çünkü artık pek kullanasım gelmiyor. Ormonde Jayne Nawab of Oudh, Kinski, Slumberhouse Kiste övgü aldığını hatırladıklarımdan bazıları. Green İrish Tweed de övgü alabiliyor, gerçi temiz koku yönünden övgüleri genelde Blackbird ve Ambre Loup da henüz fazla deneyemesem de geri bildirim aldığım parfümlerden son zamanlarda.

Yorum

• €g€m€n
                        €g€m€n Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        beğenmeyen görmedim hocam özellikle bayanlar tarafından. Burası ne kokuyor böyle veya ne güzel bir parfüm diye başlıyor muhabbet. Yalnız bende baş ağrısı yapıyor belli bir süre. Alıştıktan sonra da gün boyu belirli aralıklarla yoğun şekilde kendini hissettirip kaçıyor.

Ya şu konuyu da tartışmak gerek. Sırf iso-e gibi kimsayallar başka notalar da baş ağrısı yapabiliyor kimilerinde. Yani bende iso-e değil de bol tütsülü kokular özellikle başlangıçlarında baş ağrısı yapıyor. Genelde yumuşadıklarında geçiyor..
                      Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 16-01-17, 15:08. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                      X