Çok fazla niş parfüm deneyimim olmamasına rağmen, benim için aventus ve mfk amyris homme
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Kullanırken tanımadığınız kişilere bile parfümünüzün ne olduğunu sorduran kokular
Çökme
X
-
Aventus'u ilk sıkışımı hatırlıyorum, şişesini açmam ve ilk fıslatmam ile etrafımdaki herkesin gözleri döndü, aynı gün içinde 3-4 kişi parfümün ne olduğunu sordu. Ondan sonra 150'den fazla parfüm aldım, hiç öyle bir tepki hatırlamıyorum.
- 8 beğenme
-
Benim de başıma böyle bir olay gelmedi. Bu duruma en yakın olay kuzenimin arkadaşlarıyla tokalaşıp ordan ayrıldıktan sonra heycanlı bir şekilde parfüm muhabbetti yaptılar. İnterlude sıkmıştım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 3 beğenme
Yorum
-
chanel coromandel en çok sorulan parfümüm olma özelliğini hala koruyor..
fahrenheit de sıkca sorulan parfumlerimden.
- 4 beğenme
Yorum
-
-
Türkiyede çok zor bana göre bu davranış , aman boşver sorma havalanmasın , yanlış anlarmı sorsam gibi gibi uzar gider piyasada çok sorulacak koku ile de karşılaşmıyor insanlar BİLEK KOD var herkezde birde başına bilek ekliyorlar ya anam anam... Kuzey ülkelerine gidin orda bolca sorarlar Zehri saldım kaçtım
- 2 beğenme
Yorum
-
Kesinlikle Chanel Coromandel başı çeker. Ofisten çıkıyorsun komşun soruyor, yolda yürüyorsun arkadaşın soruyor, çocugu kreşten almaya gidiyorsun bu koku kimden geliyor diye müdüre dahil veliler arasında konuşup size soruyor Evet evet ben bunu yaşadım hem de 15 dakikada..
Şuna inanıyorum ki her koku herkeste aynı etkiyi yaratmıyor ten uyumu bu olsa gerek...
Kişilerle bütünleşen kokular vardı bir postta beni de yazın oraya : sunshine - Chanel Coromandel
- 8 beğenme
Yorum
-
lorenzo villoresi teint de neige
keiko mecheri loukhoum serisi
lancome poeme ve la nuit tresor
dior addict
alien
guelain insolence ve l'instant de guerlain
versace crystal noir
jpg classique edt
- 2 beğenme
Yorum
-
Benim her sıktığım sorulur. Neden derseniz işyeri parfümlerim vardır. Kapının önünde durur. Her sabah çıkarken sıkarım. 20 kadar kadınla beraber çalışıyorum. Kapının önünde ne zaman değişiklik olsa o parfüm bir kaç gün sorulur. Sonra şişe bitene kadar unutulur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
Yorum