Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kullanırken tanımadığınız kişilere bile parfümünüzün ne olduğunu sorduran kokular

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kullanırken tanımadığınız kişilere bile parfümünüzün ne olduğunu sorduran kokular

Çok fazla niş parfüm deneyimim olmamasına rağmen, benim için aventus ve mfk amyris homme

Aventus'u ilk sıkışımı hatırlıyorum, şişesini açmam ve ilk fıslatmam ile etrafımdaki herkesin gözleri döndü, aynı gün içinde 3-4 kişi parfümün ne olduğunu sordu. Ondan sonra 150'den fazla parfüm aldım, hiç öyle bir tepki hatırlamıyorum.

Yorum

• sunshine
      sunshine Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben de nerede olsa hemen farkediyorum bu kokuyu. Bilinci tetikleyen bir çekiciliği var Aventus'un bende...

Ne yazık ki hiç öyle bir olay başıma gelmedi. Sadece envy kullanırken bir arkadaşım parfümün adını söyle de gidip almayalım demişti

Yorum

Benim de başıma böyle bir olay gelmedi. Bu duruma en yakın olay kuzenimin arkadaşlarıyla tokalaşıp ordan ayrıldıktan sonra heycanlı bir şekilde parfüm muhabbetti yaptılar. İnterlude sıkmıştım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

chanel coromandel en çok sorulan parfümüm olma özelliğini hala koruyor..

fahrenheit de sıkca sorulan parfumlerimden.

Yorum

• fragranstein
          fragranstein Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Çok ilginç bir deneyim bence. Coromandel sıkıp da (ki kendisi Ambre 114'ü açılışta andırıyor) henüz bir kompliman ile karşılaşmadım. Ancak ne hikmetse bu Aventus ben de sorulan bir koku olmuştu.

Garip ama gerçek En fazla tobacco vanille soruldu. Daha sonrada creed Green Irish Tweed ve Aventus

Yorum

• Lagerfeld
          Lagerfeld Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Neresi garip Altuğ hocam Tobacco Vanille son derece güçlü ve çekici aurası olan bi' koku.

Nawab of Oudh
        Ormonde Man
        Tobacco Vanille
        Lidge
        Nasomatto Black Afgano( kötü anlamda da olsa sordurdu sonuçta)

Yorum

feve delicieuse 2 kere soruldu müşterilerden
          c.n homme sorulmuştu vakti zamanında(son zamanlarda kimde sormuyor)
          escada magnetizm ise kullandığım dönemde tatildeyken ve otobüsdeyken sormuşlardı

Yorum

Türkiyede çok zor bana göre bu davranış , aman boşver sorma havalanmasın , yanlış anlarmı sorsam gibi gibi uzar gider piyasada çok sorulacak koku ile de karşılaşmıyor insanlar BİLEK KOD var herkezde birde başına bilek ekliyorlar ya anam anam... Kuzey ülkelerine gidin orda bolca sorarlar Zehri saldım kaçtım

Yorum

O kadar niş olmasada gucci guilty pour homme sorulmuştu 3-4 farklı kişi tarafından , yine farklı bir günde costume national homme sorulup ismini isteyen kişinin verdiği kağıda yazdığım bir anım bile oldu

Yorum

Kesinlikle Chanel Coromandel başı çeker. Ofisten çıkıyorsun komşun soruyor, yolda yürüyorsun arkadaşın soruyor, çocugu kreşten almaya gidiyorsun bu koku kimden geliyor diye müdüre dahil veliler arasında konuşup size soruyor Evet evet ben bunu yaşadım hem de 15 dakikada..

Şuna inanıyorum ki her koku herkeste aynı etkiyi yaratmıyor ten uyumu bu olsa gerek...
                Kişilerle bütünleşen kokular vardı bir postta beni de yazın oraya : sunshine - Chanel Coromandel

Yorum

dhi vintage
                  lidge
                  bleu de chanel
                  costume national homme
                  tv
                  coromandel

Yorum

TF Cafe Rose

Yorum

lorenzo villoresi teint de neige
                      keiko mecheri loukhoum serisi
                      lancome poeme ve la nuit tresor
                      dior addict
                      alien
                      guelain insolence ve l'instant de guerlain
                      versace crystal noir
                      ​​​​​​​jpg classique edt
                      http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

Benim her sıktığım sorulur. Neden derseniz işyeri parfümlerim vardır. Kapının önünde durur. Her sabah çıkarken sıkarım. 20 kadar kadınla beraber çalışıyorum. Kapının önünde ne zaman değişiklik olsa o parfüm bir kaç gün sorulur. Sonra şişe bitene kadar unutulur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                        X