Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Şişe Takıntısı

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Şişe Takıntısı

Bazen parfümü illa ki şişeli olarak almak bir takıntı haline gelebiliyor. Sizin böyle bir takıntınız varmı? Yoksa bana sadece parfüm olsun ben onu koklayım ve kullanayaımda ne olursa olsun mu diyorsunuz?

Benim için aslında görselliğin de önemli bir kriter olduğunu farkettim.mesela bu yüzden montale ürünlerini alaşım gelmiyor...

Yorum

Yüzde 90 şişeli alırım ben. Dekantları kullanma değil deneme amaçlı alırım daha çok hoşlandıklarımın şişesini almak üzere. Tabi bazı çok düşeş splitlerde 50lik 100lük alınabiliyor. O ayrı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Şişeden kullanması tabiki daha zevkli oluyor ama denemek için yada uygun fiyata yüksek ml dekantlar süper bir fırsat bizler için
        http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

Denemeler için dekant, onların arasından beğenip uzun süreli kullanmaya karar verdiklerim için şişe... Ama şişeye ulaşmak zor oluyorsa ve uygun fiyata dekant söz konusuysa, kullanma amaçlı olarak da yüksek hacimli dekantlar aldığım oluyor. Şişe veya kutunun pek bağımlısı değilim.

Yorum

Bende var net ! Bazen sıkıntı yaratabiliyor

Yorum

Sevdiğim tarz ise evet sevmediğim tarzda iseler 1 ml bile yetiyor denemek için bırak şişeyi..

Kimseye tavsiye etmemekle beraber sevdiğim tarz için kör alış yapmak en büyük haz benim için.

Yorum

Mumkun olsa tabi ki siseli isterim ama ozellikle cok kuvvetli parfumler soz konusuysa ve elde de bol parfum varsa kullanim amacli dekant da guzel oluyor

Yorum

Tercihim tabiki şişeliden yana .Kokunun dışında şişe tasarımıda bi sanat eseri olabiliyo tabiki.Ama yukarıda Leto'ustadın dedigi gibi her koku şişeli alınmıyo yogunluk vs gibi sebeplerle .Yada sadece denemek istiyosunuz.
                  Mesela ben Ursa yı çok çok sevdigim halde 2 kere dekant aldım.Sebebi ise Terenzi şişelerini sevmemem hele o kapakları nasıl olurda o güzelim kokular öyle şişelenir.Tabiki güzel aslında kapak figürleri felan ama bana sıvı görünücek :-)

Yorum

benim kesinlikle böyle bir takıntım var. Hatta şişesi güzel diye parfüm almışlığım bile vardır.
                    Dekant şişesinden sıktığım zaman parfümü tam anlamıyla özümseyemiyorum :/

Yorum

sevdiğim parfümler mutlaka şişeli olmalı takıntılıyım bu konuya.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post
                        sevdiğim parfümler mutlaka şişeli olmalı takıntılıyım bu konuya.
                        +1

maalesef ben de öyle.
                        dekant şişesinde parfümün büyüsü kaçıyor

(ancak bu dekant almadığım anlamına gelmiyor) :-)

Yorum

Bence parfüm sevdalısı olan herkeste bu takıntı hastalık boyutunda hocam misal ben bir koku koklayayım eğer ki beni kazanmışsa o koku artık benim vay halime. Ne yapıp yapıp onu şişeli olarak almaya koyuluyorum. Ama kör alışı hiç sevmiyorum hüsrana uğramaktan korkuyorum. Genelde ilk örnek olarak alıp deniyorum bir müddet sonrada şişeli Artık biri yardım etsin

Yorum

Ben de şişeli almayı seviyorum. Bunun dışında parfüm alırken şişeyi, parfümün rengini vs de sevmeliyim. Şişesini beğenmediğim parfümü test etmediğim bile olmuştur.

Yorum

ilk tercih tabii ki şişeli. fakat çoğu pahalı niche parfümleri şişeli alma şansım yok, o yüzden dekant olarak kullanmak lazım şimdilik.

Yorum

İşleniyor...
                              X