Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
İyi günlerde kullan üstad. Honour özellikle bu mevsimde çok iyi bir seçim. Newyork amber için en azından aralık girmeli. Hacivat ise son zamanlarda en sık kullandığım parfümlerden. Hepsi çok şık. Yerinde ve zamanın da kullanıldıklarında keyif veren parfümler
İyi günlerde kullan üstad. Honour özellikle bu mevsimde çok iyi bir seçim. Newyork amber için en azından aralık girmeli. Hacivat ise son zamanlarda en sık kullandığım parfümlerden. Hepsi çok şık. Yerinde ve zamanın da kullanıldıklarında keyif veren parfümler
Kesinlikle üstadım. Bond Amber de dediğiniz gibi daha soğuk zamanların kokusu gibi duruyor. Yarın kesinlikle hava çok sıcak olmazsa honour ile güne başlayacağım
Sercan Hocam öyle ayrıntılı koklama şansım olmadı ancak Hayat ın açılışı çok zorlayıcı bugüne kadar denediğim hiç bir kokuya benzemiyor.Açılışta Acı portakal ve Lavanta birlikteli kokuya asidik bir açılış yaptırıyor, ondan sonra benim burun iptal oldu zaten,Aurum ise Xerjoff Nio, Uden çizgisinde kaliteli bir koku. Daha çok deneme yapmak lazım tabiki.Akasya AVM'ye yol edineceğiz artık. Bu arada Kemi markası Xerjoff ve Sospiro markasının sahibi Sergio Momo'ya ait.
Kemi nedensizce bir suredir benim de ilgimi cekiyor. Yurtdisi seyahatinde denerim diye dusunurken Istanbul’da da oldugunu ogrendim. En kisa zamanda ben de deneyecegim.
Şahsi fikrim; Kemi Hayat ülkemizde satışa sunulan kokular içerisinde bu kışa damgasını vuracak derece de hoş bir koku olmuş.Her ne kadar oud içerikli olarak sunuluyor olsa da da öyle baştan sona oud kokusunun etkili olduğu düşündüğüm kokulardan değil ancak alt nota olarak kullanılan paçuli notasını güzel olmuş.Kemi Hayat kokusu seride ki diğer kokulardan bir tık daha pahalı olduğunu belirteyim diğer kokular 1450 olarak satışa sunulmuşken hayat 1700 olarak belirtilmiş.
Güzel seçim...kuruşuna kadar parasını hak eden, 2009'da İtalya'da en iyi erkek parfümü seçilmiş olan Dominique Ropion'un şaheseri...bu arada güzel bir özelliği de şeffaf olmasına rağmen, sarı sıvısı bittikçe ancak fıs fıs borusunun ortaya çıkmasıdır...eski şişelerde en azından öyleydi.
Yorum