Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
1 Haziran Normalleşme Splittinden cantona8 Mustafa hocam özenle paketlemiş ama dengesiz kargocular sağa sola fırlattıkları için Casanova mevta oldu. Kafasından kopmuş her yere yayılmış. En çok istediğim parfüm gitti. Mustafa hocam ve ben çok üzüldük. Ve Mustafa hocam zararı kendisi karşılayacağını bildirdi kendisine buradan çok teşekkür ediyorum hiç bir suçu yanlışı olmamasına rağmen bu talihsiz olayda elinden geleni yaptığı için. Kendisi gerçekten adam gibi adam saygılarla. Güzel başladı hüzünlü bitti splitt ikimiz içinde 🙄1 Photo
- 9 beğenme
Yorum
-
Said hocama katılıyorum. Naçizane Ben de zararın tazminine yönelik bir forum dayanışmasının çok yerinde olacağını düşünüyorum.
-
Acınız, acımızdır furkan1001 hocam, geçmiş olsun. Buna da işin nazarı diyelim... Bu konudaki forum dayanışmasıyla ilgili her türlü kararı ben de kendim adına +1 olarak desteklemeye hazır olduğumu belirtmek isterim.
-
Aryan hocam saolun. Ne yapalım kısmet değilmiş. O değil büyün parfümlere sinmiş kokusu 🙃 casanova çok güçlü cidden. Burada benden daha çok zararı ve emeği boşa giden Mustafa hocamdır. Destek konusuna gelince daha öncede söyledim gönüllü olarak birşeyler yapılabilir ama karar yönetimin.
-
- 15 beğenme
Yorum
-
- 17 beğenme
Yorum
-
- 3 beğenme
Yorum
-
mete abi, dün gece denedim. hatta whatsappdan ve instagramdan bir kaç arkadaşa da kokuyla alakalı düşüncelerimi söyledim. beklentimi olumsuz anlamda çok yüksek tuttuğum için mi bilmiyorum ama ben sevdim figmenti. abartıldığı kadar kötü olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. ve kokuyu koluma sıktığımdaki saldırgan/ağır/hayvansal haliyle, 3-4 saat sonraki halinin hiç ama hiç alakası yok. başta evet, kullanması biraz zor diye düşündüm ama dediğim gibi üç saat sonra falan gayet kremsi yumuşak bir hâl aldı. tahammül edilebilirse bence güzel parfüm. Medea
-
Regalien Mystic ...
Alex 2'nin kopyası daha iyisi daha kalitelisi daha ekonomiği ve extrait.Xerjoff üzgünüm sana benden daha kuruş çıkmaz
Amouage Sunshine Man Vintage...
Güncel versiyonuna göre daha parlak daha performanslı.
- 8 beğenme
Yorum
-
Yorum