Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bu ay bana değil ama kardeşime pure malt yada pure havane alacam hangisini beğenirse...Onun tarzı parfümler çünkü ikiside.Koklayıp karar verecek.Zaten kendisi genelde 2 parfümle kendini çeviriyor ama özel günlerde abisinin arşivinden gucci ph2'ye salça oluyor...O vazgeçilmeziymiş
10 gün oldu sanırım ZARA dan Oud ve Musk adlı kokuları aldım.
Kadın kısmında.
Erkek kısmındaki Wood Noir,Exculisive Oud ve Ambre Noble piyasadan çekilince bunları aldım ama hakikaten fiyat performans ürünleri.
Denemenizi öneririm.
10 gün oldu sanırım ZARA dan Oud ve Musk adlı kokuları aldım.
Kadın kısmında.
Erkek kısmındaki Wood Noir,Exculisive Oud ve Ambre Noble piyasadan çekilince bunları aldım ama hakikaten fiyat performans ürünleri.
Denemenizi öneririm.
Ben haftalardır ikiye beşe bölündüm nereden bulabilirim diye. Tükendi kelimesini duymaktan nefret etmeye başladım çünkü. Fiyatları hakkında bilgi verir misin?
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
v canto mea culpa
v canto alibi
Olfactive Studio Flashback
sabah teslim aldım. Şişeler çok güzel.
Güle güle kullanın demiş olayım buradan da.. Nasıl Alibi hakkındaki fikirleriniz? Mea Culpa bol Paçuli isteyenler için birebir sanki ve oldukça sağlam bir performansı var. Alibi ona göre iki tık daha suskun kalıyor tende birkaç saat sonunda.
Umut hocam öncelikle hoşgeldin. Alibiyi beğendim, mea culpa için aynı şeyi söyliyemiycem çok ağır ve yumuşamıyor flashbacki almamın sebebi içinden çıkan silinmiş kadın fotoğrafıydı onu göndermezsiniz sanıyordum ama göndermişsiniz. Koku olarak almadım yani onu ama oda güzel yazın iş görür size 2 mail atmıştım cevap alamadım içerliyim biraz size karşı o yüzden.
son bir kaç aydır , 2-3 defa dekant alışverişim oldu , toplamda sanırım 100-150 ml civarı beğeneceğimi düşündüğüm dekant topladım , dolayısı ile şişeli alımlardan uzaklaştım , şimdi fiyatlarda uçuşa geçti yada geçecek , ne yaparız bilmiyorum . Aklımda bir kaç şişe klasik designer var alsam 1500 civarı para gidecek , tereddütlüyüm
dekant almaya devam ederken eldeki şişeliler de tükendi bir taraftan , her ne kadar splitlerden faydalanmak , dekantlar la çeşitlilik yakalamak güzel olsa da insan yine de bir takım designerları şişeli kenarda görsün istiyor. TDH , Fahrenheit , Chanel Egoiste , Xeryus Rouge , Hermes Eau dorange vert gibi bir takım klasiklerin bence niche markalarda karşılığı yok ... bu gruptan bir kaç şişe her koşulda bulundurmayı isterim.
Yorum