Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İlk Orijinal Designer ve Niche Parfümünüz

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

ilk designerım joop homme 1998 ve 1999 yılında aldım. ilk niş şişem coromandel ,bond amber, cherqui, sel de vetiver veya aura maris. arka arkaya aldım hepsini tam olarak hatırlamıyorum hangisi önceydi

Yorum

Baba parasıyla daha doğrusu babama ağlaya sızlana aldırttığım ilk kokum Dior Fahrenheit,sene 90 yanlış anlaşılmasın
      Kendi kazandığım ile aldığım ise;zamanında Çarşı mağazaları adı ile hizmet veren yerden 2 adet koku.Joop Homme ve Dupont Homme.İkisini 30 liraya almıştım,6 taksit ödemeli.Şimdinin 300 lirası olarak düşünün kafalar karışmasın
      İlk niche kokum ise çok emin olmamakla beraber sanırım Parfums De Nicolai New York.

Yorum

Para vererek satın aldığım ilk parfüm 96 yazında harley davidson legendary kofre setti edt ve deo şeklinde. Fidan kozmetik mağazasının vitrininde okula giderken hep gözüme çarpıyordu okul harçlıklarımdan biriktirerek satın almıştım 16 yaşında bir lise öğrencisi için bir hayli sert bir kokuydu o dönem, belki koklasam satın almazdım kör alış yapmıştım gri parlak kapağına vurularak parfümü halen elimde durur . İlk niş parfüm de tam emin olmamakla birlikte Creed original santal dı galiba parfüm tutkusu zamanından diye hatırlıyorum şişeli gelmişti

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Harley gerçekten efsane marketing parfümlerinden biridir.Şanslısım hocam iyi bak ona

çok net hatırlamıyorum ama ilk aldığım orijinal parfüm Terre de hermes pure parfum olabilir. . Maaşım 650 ₺ falan idi parfüme taksitle 600 e yakın fiyat ödemiştim . Abim sıkmasın diye yatağın altına falan saklamıştım heeeeeey gidi günler hey

Yorum

İlk designer parfümüm youtubeda parfüm yorumlayan bir kanalın övmesi üzerine yazın ortasında kör alış yaptığım Burberry London olmuştu. Hiç beğenmemiştim, aylarca sahibindende satmaya çalıştım ve satamadım.🤣, İyi ki satamamışım, şimdi çok severek kullanıyorum.

İlk denediğim niche parfüm matrai'den aldığım Tiziana Terenzi Laudano Nero dekantı idi. Tecrübesiz bir burun olarak hiç beğenmemiştim(şimdi şişeli olarak kolleksiyonumda 😁)

​​​​​​​İlk şişeli niche parfümüm ise Mancera Hindu Kush.

Yorum

• Pi-jeY
            Pi-jeY Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Bir ara 5 e yakın şişem vardı TT LN 'dan sonra ne olduysa hepsini tek tek elden çıkardım ama boş bir şişesi var şuan elimde ara ara koklarım olağanüstünün 1 tık altı bir koku olduğunu düşünüyorum sanırım daha da bulaşmam kendisi

• Myrkur
            Myrkur Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hocam kullanım alanı biraz kısıtlı. Açıkçası çevreden alabileceğim tepkilerden çekimmem dolayısı ile kapalı alana giderken kullanamıyorum. Ama salt koku olarak bakarsak bence de gerçekten çok çok hoş bir parfüm.
        İşleniyor...
        X