Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Sabah No 5 Premiere, öğleden sonra L’instant Magic sıktım. İkisi de harika parfümler. Premiere daha yoğun ve kalıcı olsa mükemmel olurdu. Bu tip yumuşak, pudralı, bebeksi parfümleri gerçekten çok seviyorum.

    Yorum


    • Ben bugun birsey kullanmadım ama şuan otobüste buram buram kokan yüksek ihtimalle isminin biryerlerinde chocolate olan kokudan bahsedeyim.
      öncelik çok geniz yakıyor herneyse bu... bitterimsi kıvamda acılık var belkide icinde pembe biber notasıda olabilir duble bir keskinlik , büyük ihtimal üzerime de sindi bu kabus duman.
      artı olarak alttan alltan pembe şeker de vuruyor.. vurdukça vuruyor yaaa Hakk...

      Yorum


      • Acemiburun
        Acemiburun Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Merak edip sordum en az benim kadar sizde merak ettininiz biliyorum parfumun ismi 122 imis bir acik parfum markasinin doğal icerikli urettigi bir kokuymus yaaaa aklinizda olsun

      • Rayiha
        Rayiha Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Herrera muadili! VIP 232 gördü bu gözler Acemiburun , İzmir'e özel

    • Romeo Gigli For Man

      Yorum


      • Paris Eau De Printemps kullandım. Kıyamadıklarımdan.. Benim için ilkbaharın kokusu bu. Klasik Paris e göre çok daha ferah ve taze. Yeni kesilmiş çim kokusuyla beraber güller, mimozalar ve menekşeler. O kadar özlemişim ki..

        Yorum


        • Dior sauvage - Elixir

          Yorum


          • Simone Andreoli Malibu - Party in the Bay kullandım. Detaylı yazmama gerek yok diye düşündüm. Creed VIW’in daha güçlü ve bir tık fazla tatlılaştırılmış versiyonu denilebilir. Son zamanlarda yabancı forumlarda/gruplarda hypelandığına ve baya bir satıldığına rastladım ama benim için bir şey ifade etmedi. Kalıcılık ve yayılımı ise gayet iyi.

            Yorum


            • Chanel Bleu de chanel parfum kullandım. Akşamın hafif serinliğinde hem dolgun hem ferah yapısıyla iyi gitti.

              Yorum


              • Zara Ebony Wood edp

                Yorum


                • Armani Prive eau de jade kullandım. Neroli ve bergamut'un ferahlık, karabiberin hafif bir gövde kattığı tam bu havaların kokusu.

                  Yorum


                  • Insolence EDP kullandım. Insolence, beni hayatım boyunca en çok etkileyen parfümlerden biridir. İlk denediğim anı hatırlıyorum. O zaman EDP daha çıkmamıştı. Ben denemek istediğimi döylediğimde, görevli kız çok ağır bir parfüm olduğunu söylemişti. Israr edince deneyebilmiştim ve kokladığım anda şok olmuştum. Sabunsu, deterjanımsı, çiçeksi buram buram kokan bir parfüm. Günlerce aklımdan çıkmadı kokusu. Önce EDT yi kullandım, çıktığından beri de EDP ile devam ediyorum. Sıradışı, büyüleyici bir parfüm bana göre.

                    Yorum


                    • Encelade
                      Bence dibine kadar maskülen bi koku.
                      perfomans başarılı , yeşili ormanı andıran bi yapısı var .
                      bana göre değil

                      Yorum


                      • Jacques Fath, Lilas Exquis

                        Morçiçeksever olarak yine uzun zamandır listemde olan bir pafümdü Lilas Exquis. Ancak ismi leylak olmasına karşın, tam bir sümbül parfümü.

                        Lilas Exquis'in sert denebilecek bir kurulukta ama aynı zamanda da dalından yeni kopmuş hissi veren yoğun bir sümbül bulutuyla açılıyor. Chanel No.19 çeşitlerini, özellikle de Poudree açılışı ve EdT versiyonunu bilenler, bu kuru ama yeşil aromayı anlayacaklardır. İçerikte olmasa da kireçsi bir iris de eşlik ediyormuş gibi leylaklara.

                        Bu yoğun ve sert ama güzel açılıştan sonra koku biraz yumuşamaya başlıyor, kireçsi kuruluk yavaşça kayboluyor. Bu aşamada leylaklar sahneye çıkıyor ama yine de başrolde değiller. Hafif bir burukluk da var, muhtemelen anjelika bu, çiçeklerden gelen tatlılık dışında yeşilin hakimiyeti sürdürdüğü bir koku olarak devam ediyor.

                        Diplerde ise biraz daha kremsileşiyor, bunda misk ve odunsu akorların etkisi olmalı. Kalıcılık iyi, yayılım orta düzeyde diyebilirim.

                        Çok beğenerek, özellikle açılışına bayılarak aldığım ama sabunsu tadı yüzünden kullanamadığım No.19'un bir flankerı gibi algıladım Lilas Exquis'i. Leylaktan ziyade sümbül kokması ilk, No.19'un rahat kullanabileceğim bir flankerı gibi hissettirmesi de ikinci sürpriz oldu... Gerçekçi bir leylak kokusu için yedeklediğim Aerin Lauder Lilac Path şişemi açmam gerekecek.
                        Son Düzenleme Rayiha; 13-06-22, 12:34. Tarafından yapıldı.

                        Yorum



                        • TM Pure Havane



                          Yorum


                          • Montale intense cafe

                            Yorum


                            • Xerjoff Mamluk (eski şişe) kullandım. Çiçekler ile oud birleşimi Al-Khatt'ı ve az da olsa Indochine'i anımsattı ama Mamluk'taki bal kullanımı parfümü farklı bir doğrultuya götürüyor. Bal, parfümün her kısmında hissediliyor ve gayet dengeli buldum. Kalıcılık ve yayılımı yüksek seviyelerde.

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X