Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Dün ve bugün Lancome Idole kullandım. Tertemiz hissettiren çok güzel güllü bir parfüm. Çok beğenmeme rağmen her sıktığımda burun kaşıntısı ve tıkanıklığı yapıyordu bende. Bu defa çok kısa sürüp geçti. Daha rahat kullandım☺️

    Yorum


    • mancera hindu kush;

      açılışı çok kötü deodorant gibi ,sonradan çok güzel bir hal alıyor.aslında ne koktuğunuda pek anlamıyorum.tütsü yakılmış gibi dumansı bir havası var.bazen hiç kokmuyor bazen güzel bir koku geliyor.garip bir parfüm.keşke biraz daha yayılımı yüksek olsa.

      Yorum


      • Chanel Allure Homme Edition Blanche

        Yorum


        • Tom F. Santal Blush ~ Jo Malone Osmanthus Blossom . Allah bu Tom abiden razı olsun, piyasada olmasa sıkacak koku kalmaz...(En azından benim için)
          JM Osmanthus hep limited çıkıyor,2020 serisinden benimki, bir yıl oluyor alalı, osmanthus çiçeğinin özü gibi çok doğal ve saf... Santal Blush; efsane değil mi zaten? Ud, sandal, gül ne ararsan...

          Yorum


          • Frapin passion boisee. Portakal ve rom notası etrafında şekillenen, karanfil ve odunsu notaların destek verdiği güzel boozy bir kompozisyon.

            Yorum


            • bugün yine yine dior homme intense

              Yorum


              • Nishane Fan Your Flames

                Hindistan cevinin yağlı ve tok kullanımı, nargile de kullanılan aromatik tütünlere benzeyen bir hissiyatta kullanılan sert olmayan pürüzsüz bir tütün, boozy hissiyatı veren akşamdan kalma rom.

                Nishane'nin bu zamana kadar çıkarttığı en sağlam işlerden biri.

                Yorum


                • Rania J. Ambre Loup.

                  Yorum


                  • Frapin passion boisee 'ye devam.

                    Yorum


                    • Escada Magnetism For Man

                      koku güzelliği olarak beğendim parfümü ancak bana çok zayıf geldi.geçenlerde kullandığım casual friday'de zayıf gelmişti.sanırım escadalar bana pek uymadı

                      Yorum


                      • Amouage Myhts Man

                        İlk 5 Amouage listemde kesinlikle yer alır. Eşsiz bir kokusu var. Dumanlı boozy reçine, muhteşem birliktelik gerçekten. Kalıcılık ve performansta muhteşem olmasada baya iyi .

                        Yorum


                        • Gloria Vanderbilt, Vanderbilt

                          Sophia Grojsman'ın 1982 tarihli, döneminin popüler parfümlerinden. jean pantolonları ile tanınan ve geçtiğimiz yıl bu dünyadan ayrılan Gloria Vanderbilt markası için yapılmış ilk çalışma. O yılların zengin içerikli parfümlerinden biri. aldehitler, beyaz ve sarı çiçekler, gül, karanfil, ananas, yeşil notalar, vetiver, sandal aağacı, reçineler, civet, pek çok kontrast nota birarada.

                          Bu parfümü listemin ilk sırasında olan Guerlain'ın 1920'lerden gelen kokusu L'Heure Bleue ile olan benzerliğinden dolayı merak ediyordum. Birkaç sene önce bir mağazada rastlamıştım ama niyeyse kokusunu almakta zorlanmıştım, kutu da pek güven vermeyince almaktan vazgeçmiştim. Son zamanlarda yine aklıma düştü ve internetten sipariş etmeye karar verdim.

                          İyi ki de yapmışım. Öncelikle kumaş üzerinde denedim. İlk anda biraz keskin gelmesine karşın, kısa süre içinde çok güzel, eski moda bir ruj kokusuna dönüştü. Annemin 80'lerde kullandığı, Helena Rubinstein marka iki ruju vardı, aynı onlar gibi kokuyor, tam olarak ecnebilerin "vintage lipstick" dedikleri kokuyu alıyorum. (Benim yıllardır aradığım Lancome ruj kokusu ile de bir benzerlik var, ama Lancome daha hafif) İşin ilginç yanı, bu ruj kokusu belli bir mesafeden geliyor, burnumu koluma yaklaştırdıkça daha odunsu ve baharatlı kokular baskın hale geliyor. Aldehitleri nere ise hiç hissetmedim. Aslında tek tek notaların hissedilmediği, parfüm gibi kokan bir parfüm bu.

                          Şimdinin Vanderbilt'i orijinal formüle göre zayıf, derinliğini kaybetmiş olarak değerlendirilse de, burnuma esen o eski ruj kokusu beni fazlasıyla mutlu etti diyebilirim. 30 ml. şişesi 50 TL'lik fiyatı ile yine de başarılı bir parfüm olduğunu söyleyebilirim.


                          Yorum


                          • English Lavender, Atkinsons

                            İki mendil kokumdan birisi olan İngiliz lavanta koku kültürü klasiği English Lavender ile beraberdim. Tıpkı dün ve ondan önceki günlerde olduğu gibi…

                            Burada lafı fazla uzatmadan… Lavanta kokan bir yazı okumak isteyenler için: https://tinyurl.com/598daj8k

                            Click image for larger version  Name:	lavantalar.jpg Views:	0 Size:	126.0 KB ID:	208242
                            Son Düzenleme Aryan; 09-02-22, 21:34. Tarafından yapıldı.

                            Yorum


                            • Roja Enigma Cologne

                              Niyeyse tarz olarak Side Effect'e benzetiyorum bu parfümü. Tatlılıkla Boozy havanın birbirine uyumu çok benzer, iki parfüm de birbirinden çekici bence. Performansı baya iyi ismi cologne olmasına rağmen .

                              Yorum


                              • Hugo BOSS Oud Safran kullandım Bir designer a göre oldukça uzun ömrü oldu Ud ve gül başrolde labdanum biraz plastikimsi hissediliyor


                                Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X