Arkadaşlar ben son zamanlarda ny amber, POAL,cruiel intension, lumiere noire tarzinda kokulara inanılmaz ilgi duyuyorum.. geçenlerde ny amber decanti aldim forum dışından,neredeyse iade edecektim lakin sıvı rengi kokusu farkli idi, satıcı edp-edt formlarinin farkli olabilecegini söyledi,bana gelen sivi şeffaf renkte iken daha önceden edindigim decant sari renkli idi..kokularda farklı..haa bana gelende güzel kokuyor derinliği var ama disigner gibi ... önceki nişim diye bagiriyordu..reformulasyonmu var? Yada edt-edp farkimi?
Birde poal decanti vardi bayılıyordum , şimdi şişeli edinmek istiyorum fakat firma el değiştirdiği için reformule olduğu söyleniyor? Ne dersiniz alınır mı?
Birde başlıkta bahsettigim gibi tavsiye edeceğiniz gül merkezli kokular nelerdir?
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde poal decanti vardi bayılıyordum , şimdi şişeli edinmek istiyorum fakat firma el değiştirdiği için reformule olduğu söyleniyor? Ne dersiniz alınır mı?
Birde başlıkta bahsettigim gibi tavsiye edeceğiniz gül merkezli kokular nelerdir?
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum