Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

En iyi gül amber paculi parfümleri

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • En iyi gül amber paculi parfümleri

    Arkadaşlar ben son zamanlarda ny amber, POAL,cruiel intension, lumiere noire tarzinda kokulara inanılmaz ilgi duyuyorum.. geçenlerde ny amber decanti aldim forum dışından,neredeyse iade edecektim lakin sıvı rengi kokusu farkli idi, satıcı edp-edt formlarinin farkli olabilecegini söyledi,bana gelen sivi şeffaf renkte iken daha önceden edindigim decant sari renkli idi..kokularda farklı..haa bana gelende güzel kokuyor derinliği var ama disigner gibi ... önceki nişim diye bagiriyordu..reformulasyonmu var? Yada edt-edp farkimi?

    Birde poal decanti vardi bayılıyordum , şimdi şişeli edinmek istiyorum fakat firma el değiştirdiği için reformule olduğu söyleniyor? Ne dersiniz alınır mı?

    Birde başlıkta bahsettigim gibi tavsiye edeceğiniz gül merkezli kokular nelerdir?

    Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


  • #2
    EDT diye bir formülasyonu yok. Önceden parfüm versiyon olarak üretiliyordu ve rengi yeşile çalan bir sarıydı. Bir kaç sene önce Eau De Parfum olarak üretilmeye başlandı ve parfümü bildiğiniz hiç ettiler. Nerde eski NY Amber nerde şimdiki. Reformülasyonın en belirgin olduğu parfümlerden bir tanesi.

    Buna ek olarak belirttiğiniz tarzlara uygun olarak

    Tom Ford Patchouli absolu
    Note Di Profumum Meraviglia_Re
    Perris Monte carlo Patchouli Nosy Be
    Profumum Roma Rosae Mundi

    Bunlara göz atabilirsiniz

    Yorum


    • #3
      mfk lumiere noire,mfk satin mood,mfk silk mood,bond amber,dior ambre nuit, dior oud ıspahan,tom ford noir de noir,amouage lyric,abdul samad al qurashi black incense,

      Yorum


      • #4
        POAL, MFK Oud Satin Mood, TF Noir De Noir.

        Yorum

        İşleniyor...
        X