Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Arka Planda Kalmış Güzellikler (Underrated Parfümler)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Drakkar Noir , Grey Flannel , Armani'nin EAU serisi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İbrahim20 View Post
      Drakkar Noir , Grey Flannel , Armani'nin EAU serisi
      diğerlerini bilmem ama grey flannel asla geride kalmamalı...
      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Armani'nin eau de Nuit'sini ilk kokladığımda dumur olmuştum. Gayet de sevilesi bir koku, nasıl ilgi çekmemiş hayret.

Yorum

• İbrahim20
          İbrahim20 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Eau de Cedre'de çok güzel. Başlangıcında ve ortasında çok güzel ve doğal bir çay kokusu var. Sonları biraz vasat ama sırf başlangıcı için bile kullanılır. Ama rağbet görmüyor işte...

• Frozenwings
          Frozenwings Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          İbrahim20, sanırım performansı çok parlak olmadığı için geri planda kaldı. Hızlıca ten kokusuna dönüşüyor çünkü.

St. Dupont Noir..."kara-sabunsu-fındık"..şişe dizaynı da müthiş.

Yorum

Kenzo Totemler
          Fiyatları da uygun. Mis gibi güneşli ve neşeli günlerin parfümleri.

Yorum

Tom Ford Noir Extreme
            Abercrombie First Instinct

Yorum

Bugün tekrar anladım ki ciddi olarak arka planda kalmış harika bi' kompozisyon bu Bottega Venetta (kadın). Deri ve meşe yosunu + paçuli. Çok karakterli bi' şipre.

Ayrıca henüz denemediğim için güzellik mi değil mi bilemediğim ve buralarda da izine pek rastlamadığım fakat kullananların gerçekten bi' "güzellik" dediği Hermes'in deri bombası Galop d'Hermes için meraklar içerisindeyim.

- Stop the car...
              - What ?!
              - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Rayiha
                Rayiha Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Sephora'ya son gidişlerimde elim hep bu parfüme uzandı. Gerçekten çok karakterli, güzel bir kompozisyon ama Samsara, Coco gibi sevdiğim bazı parfümlerde olduğu üzere "ben bunu taşıyabilir miyim" duygusu uyandırıyor bende.
                Galop'u da merak ediyorum ama gelmez herhalde buralara...

• Lagerfeld
                Lagerfeld Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                murrjm Galop yurt dışında da yüksek fiyat etiketine sahip Twilly'e nazaran. Burada o fiyat ne olurdu tahmin et. Bunun bi' etkisi var mıdır bilemiyorum. İstanbul'daki Hermes butiğinde bulunuyor mu onu da bilemiyorum. Bu kokuyla ilgili hiçbir şey bilememeye hem sinir oluyorum hem bayılıyorum. (:

• Lagerfeld
                Lagerfeld Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Rayiha Ben ilk sıktığımda hangi kıyafeti giyebilirim dedim. Kesinlikle öylesine sıkılacak cinsten bi' parfüm değil. Sakla beni özel anlara diye sessiz bi' çığlığı var o kesin.

Balenciaga Paris, Trussardi My Name... Benim için asla arka planda kalmayacak iki koku ancak özellikle ikinciyi mağazalarda bulmak neredeyse imkansız.

Yorum

Dior - Gris Montaigne
                The Different Company - Oriental Lounge
                Atelier Cologne - Cafe Tuberosa
                - Stop the car...
                - What ?!
                - Stop the fuckin' car!

Yorum

Hadi bi tanede ben yazayım.

Kilian Gold Knight.

Çok bilinmemesi ve konuşulmaması kesinlikle kiliandan umudu kestiğimiz için. Kimsenin doğru düzgün denediğini sanmıyorum. Bana göre kesinlikle Back To Black ve Straight To Heaven ayarında hatta ben her ikisinden de daha çok seviyorum.

Ama aramızda kalsın ama kimseye söylemeyin. O böyle bilinmediği sürece güzel

Yorum

2008 yılında piyasaya sürülen Amouage: Lyric Man için aynı şeyleri düşünüyorum

Yorum

Boş şişesinden bir fıs kadar çıkarmayı başardım. Bu zamana kadar nasıl tanışmamışım seninle diye dert yanıyorum sabahtan beri... Adı çok geçmiyor, ilgilenilmiyor haksızlık ediliyor.

Acqua di Parma - Ginepro di Sardegna

Adamlar centilmenlik, beyefendilik kavramlarını mavi bi' şişeye sıkıştırmışlar.

Neyin peşindesiniz, yapmayın böyle şeyler ya.

- Stop the car...
                      - What ?!
                      - Stop the fuckin' car!

Yorum

Kenzo power neden üretimi durur yada arada çıkarılır bilmem muazzam bir koku benim gözümde erkekler için en güzel çiçek parfümü kendisi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

• Frozenwings
                          Frozenwings Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          O kadar katılıyorum ki... :S

Geçen gün çalıştığım yerdeki kızın yanından geçip giderken burnuma çok hoş bir koku geliyordu ve nedense kızın üzerindeyken bana Black Orchid'in açık parfümlerdeki halini hatırlattı. Neyse sordum bu parfüm ne dedim çıkart bir bakayım dedim. Çıkarttı Bvlgari Goldea. Adını ilk defa duyduğum bir parfüm, sıktım bileğime ilk başta harika bir bergamot ve portakal çiçeğiyle açılışı yaptı kısa bir süre sonra da parfüm yavaştan tatlılaşmaya ve çiçeksi notalar eklenmeye başladı. Ama burnumu bileğime götürüp koklamaktansa havada asılı kalan o kokusunu koklamak daha zevkli.

Yorum

• Frozenwings
                          Frozenwings Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Bvlgari Goldea Night versiyonu mu acaba, siyah şişeli miydi?

• İbrahim20
                          İbrahim20 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Sarı idi.

Tom Ford Oud Fleur
                        Bence TF'nin oldukça başarılı oryantal ve balsamlı yapıdaki mükemmel bir gül kokusu. Arka planda kalması malumunuz Noir de Noir yüzünden olsa gerek. Fakat güncel Noir de Noir'ın halini düşününce onun yerini tam dolduramasa bile başarılı bir alternatif sunan bir gül kokusu. Piyasada gül temalı oldukça iddialı rakipleri var doğru ama uygun fiyata indirimli bir fiyattan bulunursa soğuk kış günlerinde tercih edilmemesi için hiçbir sebep yok.

Yorum

İşleniyor...
                        X