Öyle parfümler varki adından hiç söz ettirmez aslında onlar yıllardan beridir piyasadadır. Ama gerek reklam ve pazarlama yetersizliği gereksede bizlerin maymun iştahından dolayı bir türlü gün yüzüne çıkamamışlardır. Pek çoğunu daha sonradan keşfederiz ama çoğu zaman da iş işten geçmiş olur. Ya üretimden kalkmıştır ya da reformüle olmuştur. Sizin için bu anlamda arka planda kalmış parfümler nelerdir?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Arka Planda Kalmış Güzellikler (Underrated Parfümler)
Çökme
X
-
black afgano markayı domine etmiş görünüyor. markanın başka parfümünü denemememe rağmen daha iyileri var diye hissediyorum. tobacco oud'un da tobacco vanille'deb daha iyi olduğunu düşünüyorum ama hiç popüler olmadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
-
- 4 beğenme
Yorum
-
Atelier Rebul markası son derece onemsenmesi gereken parfümler cıkarttı son bir kac yılda. Mutlaka göz atılması ve denenmesi gereken bir marka bana kalırsa. Özellikle Royal Oud oldukça dikkat çekici bir çalışmaydı hatırladıgım kadarıyla ve çok etkiliydi. Yeni gordugum bir koleksiyon daha oluşturmuş yeni şişelerle. Ulaşılması kolay olduğu için önemsenmiyorsa hata ediliyor.
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: promesta View PostMust de Cartier
Montblanc Individuel
Versace Dreamer
Dolce Gabbana D&G
Boss Beldessarini
Dunhill Desire Red
Azzaro Visit
Zino Davidoff
Yorum
-
Arka planda kalınca gelmez oluyorlar zaten. L'Air du Temps almıştım, en alt rafta, geride duran bir şişeydi. Merakımdan denedim ve çocukluğuma gittim. Mağazadan çıktım, dayanamayıp geri döndüm ve aldım. Artık raflarda göremiyorum. Genelde klasikler diyebilirim bu soru için.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum