Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Arka Planda Kalmış Güzellikler (Underrated Parfümler)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Arka Planda Kalmış Güzellikler (Underrated Parfümler)

Öyle parfümler varki adından hiç söz ettirmez aslında onlar yıllardan beridir piyasadadır. Ama gerek reklam ve pazarlama yetersizliği gereksede bizlerin maymun iştahından dolayı bir türlü gün yüzüne çıkamamışlardır. Pek çoğunu daha sonradan keşfederiz ama çoğu zaman da iş işten geçmiş olur. Ya üretimden kalkmıştır ya da reformüle olmuştur. Sizin için bu anlamda arka planda kalmış parfümler nelerdir?

black afgano markayı domine etmiş görünüyor. markanın başka parfümünü denemememe rağmen daha iyileri var diye hissediyorum. tobacco oud'un da tobacco vanille'deb daha iyi olduğunu düşünüyorum ama hiç popüler olmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Cartier markası genel olarak. Çok başarılı işlere imza atıyor fakat nedense çok konuşulmuyor.

Yorum

• Kartaliçe
        Kartaliçe Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Cartier parfümleri satılmayacakmı artık yani

• Burakkk
        Burakkk Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Distribütör artık getirmiyor TR'ye. Yurtdışından temin edicez artık.

• Kartaliçe
        Kartaliçe Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        üzüldüm baiser fou alacaktım

Tom Ford Shanghai Lily
      Tom Ford Champaca Absolute

Yorum

• murrjm
        murrjm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        +1 Balenciaga Florabotanica

Burbery London kadın parfümü , Kenzo Amour , Versace Crystal noir ilk aklıma gelenler...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Diptyque . Underrated olur bir marka da bu kadar mı olur. Seviyoruz kendilerini..

Yorum

Must de Cartier
          Montblanc Individuel
          Versace Dreamer
          Dolce Gabbana D&G
          Boss Beldessarini
          Dunhill Desire Red
          Azzaro Visit
          Zino Davidoff

Yorum

Bond Sandalwood, Chanel Egoiste, Tom Ford Men ve Rebul Classic aklima ilk gelenler..

Yorum

Jimmy Choo EDT. EDP den tamamen farklı, sabunsuluğun dozunda hissedildiği tam bir bahar mevsimi parfümü bence.

Yorum

Atkinsons oud save the queen..guerlain homme intense..ıkiside çok güzel bana göre ghi deki içkimsi hava çok hoşuma gidiyor

Yorum

Atelier Rebul markası son derece onemsenmesi gereken parfümler cıkarttı son bir kac yılda. Mutlaka göz atılması ve denenmesi gereken bir marka bana kalırsa. Özellikle Royal Oud oldukça dikkat çekici bir çalışmaydı hatırladıgım kadarıyla ve çok etkiliydi. Yeni gordugum bir koleksiyon daha oluşturmuş yeni şişelerle. Ulaşılması kolay olduğu için önemsenmiyorsa hata ediliyor.

Click image for larger version  Name:	ambre_santal.jpg Views:	1 Size:	97.8 KB ID:	61774

Yorum

Orjinal yazı sahibi: promesta View Post
                    Must de Cartier
                    Montblanc Individuel
                    Versace Dreamer
                    Dolce Gabbana D&G
                    Boss Beldessarini
                    Dunhill Desire Red
                    Azzaro Visit
                    Zino Davidoff
                    Merhaba, montblanc individual almaya niyetliydim ama iki arkadaşım kötü olduğunu söyledi. İstanbul'da deneyebileceğim bir mağaza var mı?

Yorum

Montblanc'ın nişantaşı abdi ipekçi caddesinde reassürans pasajı çıkışında mağazası var. Orda deneyebilirsiniz

Orjinal yazı sahibi: bluefalcon View Post

Merhaba, montblanc individual almaya niyetliydim ama iki arkadaşım kötü olduğunu söyledi. İstanbul'da deneyebileceğim bir mağaza var mı?

Yorum

Paul Smith story

Yorum

Arka planda kalınca gelmez oluyorlar zaten. L'Air du Temps almıştım, en alt rafta, geride duran bir şişeydi. Merakımdan denedim ve çocukluğuma gittim. Mağazadan çıktım, dayanamayıp geri döndüm ve aldım. Artık raflarda göremiyorum. Genelde klasikler diyebilirim bu soru için.

Yorum

• Frozenwings
                            Frozenwings Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Katılıyorum, klasik kokuların kıyıda köşede, en arkada saklandığı çok. Shalimar'ı denemek için Guerlain raflarını alt üst ettiğimi bilirim.

• Rayiha
                            Rayiha Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Shalimar da gelmiyor artık. Evvelki sene Souffle ve Inıtial'ler dışında EdP, EdT, galiba EdC'si de vardı raflarda. İlk anda ağır geldiği için etraflıca denemediğime hayıflanıyorum.
                        İşleniyor...
                        X