Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Arka Planda Kalmış Güzellikler (Underrated Parfümler)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Hugo Boss - Sport Vintage..

Sen ne güzel kokuymuşsun öyle..

Hava keskin bir kömür kokusuyla dolar,
    Kapanırdı daha gün batmadan kapılar.
    Bu, afyon ruhu gibi baygın mahalleden,
    Hayalimde tek çizgi bir sen kalmışsın, sen!
    Hülyasındaki geniş aydınlığa gülen
    Gözlerin, dişlerin ve ak pak gerdanınla
    Ne güzel komşumuzdun sen, Fahriye abla!

Geldi birden aklıma..

Yorum

Parfums de Marly Nisean
      Bence bu markanın en geri planda kalan güzelliklerinden biri. Paçul tabanı üzerine kurulmuş balzamsı güllü odunsu sıcak bir parfüm. Bence ofis ya da dışarı kullanımı için çok güzel bir sonbahar/kış kokusu. Sıcak baharatımsı paçuli sevenlerin kesinlikle bir göz atmasını tavsiye ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xPixa View Post
        Parfums de Marly Nisean
        Bence bu markanın en geri planda kalan güzelliklerinden biri. Paçul tabanı üzerine kurulmuş balzamsı güllü odunsu sıcak bir parfüm. Bence ofis ya da dışarı kullanımı için çok güzel bir sonbahar/kış kokusu. Sıcak baharatımsı paçuli sevenlerin kesinlikle bir göz atmasını tavsiye ederim
        Hocam tütsü hissettiniz mi içinde, ben kokladığımda biraz garipsedim çünkü bu durumuda o açıdan fikrinizi sorayım dedim.

Yorum

• xPixa
          xPixa Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Galiba vardı kokuyu koklayalı biraz oldu. Forum 30 Ağustos’a göre rollback olunca aklımda kaldığı kadarıyla tekrar yazdım yorumu. İlerleyen günlerde Beymen’de tekrar deneyip buraya yazarım hocam

• xPixa
          xPixa Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bugün kolumda tekrar test ettim kokuyu hocam. İlk 15 dakikadan sonra hissedilen bariz bir tütsü var. Hatta ortamı baya bir domine eden tütsü var. Paçuli zeminine kurulmuş bir tütsü diyebilirim.

• ntmm22
          ntmm22 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hocam kesinlikle bende öyle hissettim ama notalarda görünmüyor ama tütsü geliyor burnuma. açıkcası tütsü içeren bir kokuya ilk kez ısınıyorum ondan şaşırdım elinize saglk

Büyük harflerle yazıyorum: FRANK BOCLET - ASHES.

Yorum

Frederic Malle Monsieur
          Bence en başarılı ilk 5 FM kokusundan biri. Kadınlarda Portrait of a Lady ve Carnal Flower ne ise erkeklerde de Musc Ravageur ile beraber Monsieur o.

Yorum

Bu listeye Tom Ford White Patchouli'yi de eklemek istiyorum. Bence çok geri planda kalmış bir güzellik. Bugün hayatımda ilk defa kokladım, şu anda test kağıdını hala koklamaktayım ve koklaya koklaya bir hal oldum cidden. Aslında öyle genel kitleler tarafından wooow denilecek bir parfüm değil ama benim gibi paçuli sever bir kişi oldukça sevecektir. Yine de oldukça başarılı bir kompozisyon bence. Paçulinin cidden beyaz çiçekler (galiba manolya var burnum öyle algılıyor ama tam da emin değilim) ve baharatlar ile buluştuğu, kadın parfümü olarak lanse edilmesine rağmen günümüzde unisex olarak kullanılabilecek harika bir parfüm bence.

Yorum

İşleniyor...
            X