Merhabalar, uzun zamandır SPX mağazalarının ne kadar güzel koktuğunu kendi kendime söyleyip duruyordum, bugün biraz araştırma yapayım dedim ve kurumsal bir kokulandırma firması olan scentlinq ile çalıştıklarını öğrendim. Firmanın kullandığı koku red sequioa imiş. Ben de buna yakın bir koku arayışına girdim ancak biraz araştırmadan sonra bir sonuca ulaşamadım malesef. Sizlerden daha önce herhangi bir SPX mağazasında kokuya dikkat eden olduysa belki yakın bir koku önerebilir, şimdiden çok teşekkürker.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
SPX mağazası gibi kokmak
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: tncn View PostMerhabalar, uzun zamandır SPX mağazalarının ne kadar güzel koktuğunu kendi kendime söyleyip duruyordum, bugün biraz araştırma yapayım dedim ve kurumsal bir kokulandırma firması olan scentlinq ile çalıştıklarını öğrendim. Firmanın kullandığı koku red sequioa imiş. Ben de buna yakın bir koku arayışına girdim ancak biraz araştırmadan sonra bir sonuca ulaşamadım malesef. Sizlerden daha önce herhangi bir SPX mağazasında kokuya dikkat eden olduysa belki yakın bir koku önerebilir, şimdiden çok teşekkürker.
- 2 beğenme
Yorum
-
Bence en başarı maskülen seksi koku cacharel mağazasındaki koku kesinlikle denemelisiniz
3-4 yıl Önce sormuştum yurtdışından geldiğini söylemişlerdi ve getirebileceklerini ama 500 ml olarak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
Benzer bir başlıkta SPX'in CdG2 + ud koktuğu yazılmış: http://parfumhobisi.com/forum/ana-fo...-almaya-etkisi
Ekşisözlük'te konuyla alakalı bir başlığı taradım hızlıca görünüşe bakılırsa en sevilenlerde İpekyol başı çekiyor, Vakko, Paşabahçe ve SPX'in epey bir hayranı var: https://eksisozluk.com/kokusu-hos-ol...--5831765?p=39
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tncn View PostKokulandırma firmasına mail attım bakalım dönecekler mi?
SPX mağazalarında çalıştığımız koku RED SEQUOIA kokusudur. Kırmızı sekoya ağacı.
Kokularımız markamıza özel Almanya’da üretiliyor…
Birebir bu notada bir parfüm var mıdır bilemiyorum ancak odunsu kokular olarak bakılabilir.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum