Haliniz vaktiniz yerinde para yönünden hiç bir sıkıntınız yok bolca vaktinizde var. Canınız yeni parfümleri denemek ve biraz parfüm almak istiyor. Havayolu şirketini arıyorsunuz ve uçak bileti alıyorsunuz. Bu uçak biletinde varış ülkesi ne olurdu?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sadece Parfüm Almak İçin Yurtdışına Çıksanız....
Çökme
X
-
Amouage Tribute ve Amouage Amber , Guerlain'ın HEPSİNİ (Türkiye'de satışı olmayanlardan), Carolina Herrera (özel serilerinden Mystery Tobacco ve Nightfall Patchouli) ve YSL (özel serilerinden TUXEDO ve CUİR) almadan gelmezdim kesinlikle. Bunların hepsini birden bulabileceğim ülkeye giderdim. Türkiye'de bulurum inşallah Yurtdışına kalmayız
- 2 beğenme
Yorum
-
Arabistana gider Qurashi nin CEO su ile bi kahve içerdim; oud Amber misk ve taif gülünü alıp ordan Saudi Arabia havayolları nın çift katlı Uçağı ile ingiltereye gider roja Dove ile buluşup sadece bana özel bir parfüm tasarlattırıp imza kokumla ülkeme dönerdim
- 2 beğenme
Yorum
-
Angelo Andy Bruno'ya Türk vatandaşlığı alırım. Şatomun 10 odasını bu Reislere tahsis ederim. Kafalarına göre çalışırlar. Beş kuruş masraf yaptırtmam çalışmalarına, hepsini ben karşılarım. Yurtdışına gitmeye gerek de kalmaz. Ha Türkiye şartlarında sağlam bir 50 k kazansam aylık belki bunları yapamam ama en az senede 3-4 kere butikleri dolaşırım düzenli.(Abd-İtalya-Fransa-Almanya)
Allah biliyor da vermiyor.Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 18-02-17, 12:44. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
Fransa elbette...
Tüm seçkin parfüm evlerinin merkezi,üretim laboratuvarları,Grasse'de turistik geziler ve Les Fontaines Parfumées'e baskın
Guerlain,Serge Lutens,FM,Hermes'in meşhur terası,Kurkdjan ile öğle,Kilian ile akşam yemeğiSon Düzenleme murrjm; 18-02-17, 14:16. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum