çam ve yeşil kokulu parfümleri seviyorum. bana tavsiye edeceğiniz alt - orta ve üst segment çam temalı parfüm konusunda fikir ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
çam kokulu parfümler hk.
Çökme
X
-
deneyimlediğim çok yok fakat beğendiklerimden şunlar:
Lalique Encre Noir â L'Extreme
isli vetiverli biraz yanık reçineli sert bir çam.
Caron Yatagan
Meşe yosunlu, naneli hafif hayvansal fakat ferah çam.
-
Orjinal yazı sahibi: Tankut View Postçam ve yeşil kokulu parfümleri seviyorum. bana tavsiye edeceğiniz alt - orta ve üst segment çam temalı parfüm konusunda fikir ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim?
- 2 beğenme
Yorum
-
Haklısınız. Bende internetten biraz araştırma yapınca Loewe Esencia yı gördüm. Çok övgüler vardı. Ancak sanırım bulunması biraz sorun gibi. Yurtiçinden satılan birkaç yer gördüm. Acab orjinalliğinde sıkıntı yaşar mıyım? ayrıca siz kullandınız mı? eğer kullandıysanız yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
-
Pino silvestee çam haha ama çok eski tarz dede işi bir koku. Fragrantica sitesinden NOTES kısmından pine a basıp bulunabilir. Ama ben bence unisex olan GUCCİ GUİLTY ABSOLUTE POUR FEMME önerebilirim. Böğürtlen ve çam ağaçları kokuyor. Şipre notası çam, yeşillik ormanda, ağaç hissi veriyor. Tavsiye edilir. Genç bir erkek arkadaşımla baktığımızda o kokuyu beğenmişti. Bence ilginç bir parfüm. Ben aşırı fanı değilim ama kötü de bulmuyorum mor/fuşya şişede.
- 3 beğenme
Yorum
-
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz... Size şöyle yardımcı olmaya çalışayım:
Armani - Eau de Cedre: Değerli çamgillerden olan sedir ağacı tabanlı (parfüm de adını buradan alıyor), yeşil temaya sahip bir parfüm.
Encre Noire Sport: Yeşil aquatik vetiver olarak tanımlayabileceğim, içinde selvi ağacını da yoğun bir şekilde hissedebileceğiniz uygun fiyatlı, güzel, farklı bir seçenek.
Hermes'in "un jardin" (bahçe) serisini mutlaka denemelisiniz... Özellikle şu üç parfümü tavsiye ederim: Un Jardin Sur Le Toit, Un Jardin En Mediterranee ve Un Jardin Sur Le Nil.
Bunların yanına yeşil tema için Creed Green Irish Tweed ve Diptyque L'Ombre Dans L'Eau parfümlerini de ekleyebilirim.
Ayrıca forumumuzun arşivini geniş bir bilgi kaynağı olarak kullanabilir, aradığınız soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Mesela, ben geçen günler forumda gezinirken denk geldiğim, Medea üstadın aşağıdaki bu tarzda bu iki değerli parfüm tavsiyesi dikkatimi çekmiş, ileride denemek istediğim parfümler listeme eklemiştim. Siz de aşağıdaki bu iki parfümü not almalısınız bence:
Orjinal yazı sahibi: Medea View PostÇam ağacı, kozalak, reçine vs açısından Slumberhouse Norne ve belli bölümleriyle Serge Lutens Fille en Aiguilles düşünülebilir.
Feuilles de Tabac Miller Harris
Vert d'Encens Tom Ford
Arso Profumum Roma
Fou d'Absinthe L'Artisan Parfumeur
Costa Azzurra Acqua Tom Ford
Dans Tes Bras Frederic MalleSon Düzenleme Aryan; 01-07-20, 18:50. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum
-
Serge Lutens Fille an Aguilles bana göre en iyilerinden.
Blend Oud Teeb tam bir çam parfümüdür
Creed Royal Mayfair
Denemedim fakat L artisan Fou d absinthe güzel bir çam parfümü görünüyor.
Tom Ford Vert d encens
Ralph Lauren Polo (Green) yine güzel bir yeşil parfümdür.
Drakkar Noir olabilir.
Caron Yatagan
Profumum Roma Arso
Byredo Gypsy Water
CdG Blue Santal
- 2 beğenme
Yorum
Yorum