Designer Niş Ortaya Karışık?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Nefret Ettiğiniz Parfümler?
Çökme
X
-
Hemen yazayım. Süper konu Crystal noir versace(hindistan 🥥 cevizi çok yoğun +BAHARAT BAHARAT KARDEŞİM mısır çarşısı mısın?!) ,
Tom ford black orchid(Allah senin...),
Hermès un jardin sur le nil(🍅 kahretsin seni domates yapraaa),
Chanel chance(hem tuhaf hem rahatsız edici baya),
Hugo boss Oud saffron(açılış eh sonradan kötüleşiyor)
Antheus Chanel(hayatımda kokladığım en kötü kokulardan bu, 1-2 kez kokladım oiy)
Memoire d'une Odeur/Gucci(neden Alberto MORİLLAS NEDEN!)
Sunshine man Amouage(böyle iğrenç koku az kokladım farklı günlerde 2 Kez kokladım, kesin immortelleden.),
Regalien Diamond of velvet(2 Kez =sonuç kötü)
By kilian straight toheaven (paçuli nefretimsin)
merak eden varsa başka nefret ettiklerimi bir dm uzağınızdayım )
- 1 Beğen
-
TF Fucking Fabulous - Bugüne kadar tenimde böylesine kimyasal çorba gibi kokan parfüme galiba denk gelmedim. Badem zaten sevmem, bu parfümde de cidden badem her şeye tüy dikmiş.
ELDO Secretions Magnifiques - Kim meni üzerine damlatılmış kan gibi kokmak ister ki cidden?
Amouage Figment Man - Kokuyu tam olarak hatırlamıyorum, hayatımda sadece bir kere mağazada test kağıdında denedim ama hatırladığım tek şey kokudan daha sıktığım gibi nefret etmiştim. Çok uçlarda bir kokuydu diye kalmış hafızamda.
Kilian Rolling in Love - Bademden nefret ettiğimi söylemiş miydim?
- 2 beğenme
Yorum
-
Nefret edilen parfüm yoktur az koklanmış parfüm vardır. en kötü kokulara bile koklaya koklaya alışıyor insan
- 2 beğenme
Yorum
-
one million; black xs seven birisi olarak ilk çıktığında denemiş ve beğenmemiştim.her parfümeride bu parfüm öneriliyordu insanlarda o kadar duymaya başladımki yavaş yavaş nfret ettim
tobacco vanille; niş parfümlerle yeni tanışmışım forumlarda creedler,killianlar bir kenera itildi herkes bu kokuyu konuşur oldu. bileğime sıkmamla gidip yıkamam bir oldu.defalarca denedim hep aynı sonuç açılışına tahammül edemiyorum
- 1 Beğen
Yorum
-
kesinlikle tobacco vanille yorumunuza %100 katılıyorum hocam. evlerden ırak. genel olarak tf parfümleri genel beğeniden uzak ağır ve yoğun parfümler o yüzden hiç ilgimi çekmiyor parfümleri
-
merhaba.bende tam tersi. tom fordun neredeyse denediğim tüm parfümlerini çok beğeniyorum.vetive kokularından nefret ederim grey vetivere hastayım mesela.Ağır ve yoğun olmayan çok fazla parfümü var tom fordun ama fiyat etiketinden dolayı hakkını bulamıyor bence
-
Tom Ford - Black O.......
Yazarken bile midem kalktı.....
Höh..Son Düzenleme uncle-benjen; 12-05-20, 17:42. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
Güncelleyeyim bari.
Black orchid ( nolur artık sıkmayın, özellikle sıcaklarda )
V&R Flower Bomb ( ne çiçeği bildiğin şeker havuzu )
Abercrombie Fierce (resmen başımı ağrıtıyor duyduğum anda)
A men ( sıcaklarda kullanmayın bari. Hiç seksi ya da karizma olmuyorsunuz. )
Black Xs ( tamam ilk başlarda güzeldi ama yeter baydı. )
one million ( halen daha efsane olabilir. Ama kestane ettiniz)
prada candy ( ne zaman duysam başıma ağrılar giriyor)
- 2 beğenme
Yorum
-
Bir erkek parfümü var, sanırım açığı çok satıyor, özellikle son birkaç yıldır çok fazla kullanılıyordu. Baharatlı, limonsu, tatlımsı, fazlasıyla yayılgan ve yapışkan, benim için evlerden ırak birşeydi. Hatta ne olabilir diye parfümeride aradım, YSL Homme'a benziyordu ama emin değilim. Çok yaygın olduğuna göre ya fiyatı aşırı olmayan aşırı popüler bir tasarımcı işi ya da onun kopyası. Bir tahmininiz varsa aydınlatın lütfen
- 1 Beğen
Yorum
-
DouglasCst hocam edp ve parfum versiyonlarında hafif bir tatlılık var. Zaten Rayiha da tatlımsı demiş. Sauvage da tuhaf bir tatlılık geliyor ama öyle şeker gibi değil. Daha çok sentetik bir tatlılık. Fragrantica'da da bir çok kişi o tatlımsı havaya vurgu yapmış..
-
ali'ye katılıyorum, Sauvage'daki vanilyadan gelen hafif bir tatlılık var. Hatta kullandığımda bu beni çok şaşırtmıştı. Vanilyası için de sentetik eleştirileri yapılsa da benim için kötü bir sürpriz olmadı.
Bu arada Rayiha'nın bahsettiği parfüm Dior Sauvage, Versace Dylan Blue ve 1 Million da olabilir. YSL L'Homme o kadar agresif bir parfüm değil diye biliyorum. Ayrıca trend değil, yaygın olamayacak kadar bir klasik.Son Düzenleme Aryan; 25-05-20, 10:44. Tarafından yapıldı.
Yorum