Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Neşeli ve cıvıl cıvıl, trendy ve vıcık vıcık, salon adamı ve kasıntı, iyi aile adamı, Türkiye’nin aydınlık yüzü ve fireş parfümlerin hepsinden iğreniyorum.
Amoauge Figment - Limonlu, ahırlı idrar kokusu 'Gerçi bir çoğu fiyasko zaten' benim için aynı sayılır
Parfum D' Empire Ambre Russe - Hayvansallığın zirve yaptığı vahşi kokusu. Bu parfümü denedikten sonra gün boyu parfüm koklayıp deneyemedim.
Zoologist Nightingale - Gül bombası resmen, parfümden nefret ettirecek cinsten.
Calvin Klein Reveal - Şeker bombası (Bir daha parfüm kullanmak istemeyen varsa bu parfümü denesin)
Nishane Zenne, bu parfümü kullanırken elbise ayrımı yapmanız gerekir. Asla çıkmıyor
Guerlian Cuir İntense - petrol atığı ile derinin muhteşem kirli pisliliği ıııiyy!! Verilmiş sadakam varmış yemin ederim, az kalsın şişeli alıyordum. Direkten döndüm
Çok sevenleri var, mazur görsünler ama Coco Mademoiselle'e tahammül edemiyorum. Yine pek sevilenlerden Narciso Rodriguez, orijinal, uzun siyah şişeli EdT. Bu ikisi neden bu kadar seviliyor, nesi güzel, nesi çekici bulunuyor çözemedim ben. Herhalde ciddi bir algı farkı var sevenleri ile benim aramda. Yüksek doz LVEB de çok fena. Nefret demeyeyim de, fiziksel rahatsızlık veriyorlar, dayanamıyorum.
Yorum