Bugün alınan yeni kararname ile kozmetik ürünlerine yüzde 25 ila 40 aradında yeni gümrük vergisi resmi gazete de yayınlandı. Çok kötü oldu bu zaten kur farkından fiyatlar yüksekti artık tamamen erişilmez noktalara ulaşacaklar. http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/i...aberOnizleme=1
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Kozmetik Ürünlerine Yüzde 40 Ek Vergi
Çökme
X
-
-
..vay be...parfüm ve tuvalet suları demişler..çok güldüm..
Son Düzenleme protectedsugar; 21-04-20, 12:42. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Oyun konsollarına da %50 vergi. Daha sonra sanırım eylül - ekim %15 e çekip kalıcı yapacaklarmış. Parfüm/kozmetikte de belirli miktarda vergi kalıcı olacaktır. Fransa vatandaşına 300 milyar Euro ayırmış, İspanya tüm vatandaşlarına ömür boyu maaş bağlamanın düzenlemesini yapıyor. Bizde elektrik, doğalgaz faturaları geçen senelerin ortalaması alınarak hesaplanacaktı; ben dahil, insanlara öyle faturalar geldi ki yuh dedik. Nasıl bir ortalamaysa aslından daha yüksek bir ortalama :/ onu da geç milletten yardım toplamak.. off off Şöyle bir dönemde bile vatandaşların canını yakıyorlar. Neyse yeri burası değil...
- 9 beğenme
Yorum
-
Yerli üreticiyi koruma amaçlı gibi bir açıklama yapmışlar galiba... Özellikle yerli oyun konsolu üreticileri için iyi haber gerçekten! Fiyatı kaç olursa olsun bağımlılarının olduğu ürün gruplarına bindirmişler vergiyi. "Sorun değil, almayıveririz" demeyi beceremeyen tüketim manyaklarına güveniyorlar belli ki...
- 15 beğenme
Yorum
-
Zamanında Kilian Refill 100 ml likler 700 TL idi, Opulent Shaik ler en pahalısı 1200 en ucuzu 400 TL idi, BOİS Oro ve benzerleri (en iyileri) 350 TL idi, Nasomatto lar 275 TL idi, Mancera, Montale ler 175 TL idi almadık. Şimdi şaka gibi Mancere, Montale ler 1000 Tl lerde geziyor. Demedi demeyin arkadaşlar vakit varken stokları yapın sonra benim gibi çok pişman olursunuz.
- 2 beğenme
Yorum
-
Ben hep 50 liralık alıyorum nasılsa.
- 6 beğenme
Yorum
Yorum