Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Size enerji veren parfümler nelerdir?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Size enerji veren parfümler nelerdir?

Okuduğum bir yazıda günlük hayatımızda enerjimizi nasıl kontrol etmemiz gerektiği ile ilgili bilgiler vardı. Sabah uyandınız enerjiksiniz bunu nasıl koruyabilirsiniz? Ya da çok mutsuz uyandınız ve gün içinde dünya kadar işiniz var ama hiçbirine enerjiniz yok. Bunu değiştirmek aslında biraz da sizin elinizde. Bu konuyu enerji bitiriciler ve enerji yükleyiciler olarak iki başlıkta toplayacağım.

Enerji Bitiriciler : Stres, belirsizlik, bunaltı, depresyon, gerginlik, gürültü, güvensizlik, kızgınlık, mutsuzluk,nefret.

Enerji Vericiler : Çiçekleri koklamak, dinlendirici müzik dinlemek, doğal alana gitmek, düzenli uyku, gülümsemek, güvenmek, inanç ve şükür, iyimserlik, sevmek ve sevilmek, yürüyüş.

Click image for larger version  Name:	cicek.jpg Views:	1 Size:	1.52 MB ID:	16112

Enerji vericilerin en başında çiçekleri koklamak geliyor. Demek ki koku aslında enerjinizi değiştirebileceğiniz en büyük faktörlerden biri. Peki siz enerjinizi hangi parfümlerle yükseltiyorsunuz? Size her sıktığınızda enerjik hissettiren parfümler nelerdir?
    Son Düzenleme sunshine; 13-02-17, 12:34. Tarafından yapıldı.

Her sıktığımda tatlı bir buruklukla birlikte umut duygusu da veren parfüm Histoires de Parfums - Ambre 114 ve 1969. Direkt mutluluk veren koku, Parfum d'Empire - Ambre Russe, Prada - Intense (Women). Tabi Tom Ford - Tobacco Vanille sahlep kıvamındayken de kışın özellikle akşamüzeri kasvetinde gülümseten bir tatlılık hissiyatı taşıyordu.
    http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

Bana çok fazla enerji veren parfüm var ama Virgin Island Water hepsinin önünde benim açımdan

Yorum

• savaser
        savaser Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Virgin Island Water +1 Kokladıkça insanı mutlu ediyor

pek çok konuda olduğu gibi burda da gözdem "AVENTUS" zihnim berraklaşıyor koklayınca

Yorum

Acqua decima..limon line..git..aklıma ilk gelenler

Yorum

Virgin Island Water ve Green Irısh Tweed. Green Irısh Tweed de acayip bir aura var kendini özletiyor.

Yorum

thierry mugler-a men hoş kokusuyla tebessüm bile ettirir

Yorum

Acqua di Parma Colonia Intensa

Yorum

AdP Fico di Amalfi
                Creed VIW
                Xerjoff Mefisto
                TDC South Bay
                Hugo Boss Energise
                CH 212 Men
                Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                  Umut Kurtoğlu Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  South bay'i split yaptığımızdan beri(1 seneyi geçti sanırım) ilk defa konuşuldu. Teşekkürler.. Beni de mutlu eden ve evde kendi kendime sıktığım ender kokulardan..

• Xlusive
                  Xlusive Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  South bay'i cantona8 Burak hocam dan aldım De Bachmakov'un Shiso'suz hali çok seviyorum.

İnsolence,Florabotanica gibi temiz hissettiren,sabunsu,çiçeksi güçlü parfümler bana enerji veriyor.

Yorum

Klasik l'eau d'issey'de bu hissiyatı alıyorum.

Yorum

İris ve vanilya ve tabiki vetiver kokuları kendimi enerjik hissettiriyor.vetiver ilginç biçimde moralim de düzeltiyor.

Yorum

Philosykos
                      Lddm
                      Peety
                      Russian Tea
                      Limon De Cardoza
                      South Bay

vs vs vs..

Yorum

creed spice and wood, ormonde jayne black gold, atkinsons 24 old bond street

Yorum

Creed Millesime Imperial 1 saatliğine de olsa mutlu ediyor, enerji veriyor sonra çekip gidiyor

Yorum

İşleniyor...
                          X