Bunu hiç denemedim ben ama pi air i denedim hocam en çok ona benzetilmiş gayet güzel bir pardümfü umarım bulursunuz
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
İnstagram dan Tester Parfüm Alınır mı ?
Çökme
X
-
Bi sayfa gördüm ne güldüm ya.
mfk satin mood satıyor. 130 TL. Altına açıklama yazmış.
“tester değildir , kesinlikle orjinal barkodludur”
aslında doğru söylüyor. Tester değil. Orjinal barkodlu. Yani parfümde orjinal olan tek şey barkod. Çünkü barkodu okutunca satin mood çıkıyor 😂 koşun aventusun en iyi BEÇİ 90 lira hem de orjinal tester.
- 1 Beğen
Yorum
-
Fazla fiyat çekiyor anladığım kadar ile. Bana da dior homme için 380 lira istemişti. 20 ml kalmış şişede )
Yorum
-
Benimki de fiyat ile ilgiliydi ama konu biraz daha farklıydı. Bir kaç ay önce Letgodan ilana koyduğuyla bana söylediği fiyat arasında 125 TL gibi bir fark vardı. İlk söylediği fiyat benim için gayet makuldü kabul ettim. Adresi falan da verdim hatta. Sonra o Letgodaki ilanı gördükten sonra kendisine yazdım. O çok önceki ilandı vs. dedi. Fakat bu durum beni soğuttu. Zevkim için karakterimden taviz veremezdim. Ben de almadım. İyi satışlar diledim ve konuyu kapattık. Ürünleri hakkında orjinaldir değildir vs diyemem ama fiyat politikası olarak beni soğuttu açıkçası. Zevkim için de kendime saygımı kaybedemezdim. Umarım tekrar çıkar karşıma. Şans artık
-
Yorum