Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İnstagram dan Tester Parfüm Alınır mı ?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• İnstagram dan Tester Parfüm Alınır mı ?

Öncelikle Merhabalar Aranıza yeni katıldım benim bir sorum olacaktı instagram da genelde bir çok kişinin kullandığı parfumsepeti.com.tr diye bir sayfa var konuştum ürünler %100 orijinal diyorlar ve bir çok ünlünün storysi var bende buradan Dior Sauvage EDP aldım sizce orijinal çıkar mı alışveriş yapan var mı şikayeti olan var mı

İtimat etmeyin asla. Tester adı altında sahte parfümler geliyor. Zaten ellerinde o kadar fazla tester olması imkansız. Ayrıca sadece tester parfüm satan birinin olması imkansız. Tedarikçiden orjinal parfüm alacak ki ona yanında tester da versinler ki bu sayı sınırlı. Size tavsiyem daha uygun fiyatlara tester almak istiyorsanız instagramda , nokta cosmetics, uzay , İstanbul parfumeri gibi yerlerden bakmanız.

Yorum

Tester Parfüm Gerçeği adlı başlıkta sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.
      Son bir kaç yılda ortaya çıkmış ve sahte parfüm satıcılarının gözdesi olmuş bir sektör beyaz kutulu testerlar. Aslında maalesef ülkemizin bir

Yorum

Parfüm dünyasının son yıllarda en büyük sorunu TESTER gerçeği, kutusunu beyaz yap fiyatını indir piyasaya sür.

Yorum

Geçmişler olsun.

Yorum

no way

Yorum

almadan önce soraydın keşke burda. neyse sağlık olsun.

Yorum

Bence de tester parfüm adı altında satılan ürünlere itimat etmemek lazım.

Yorum

Ünlü tanıtıyorsa eğer kesinlikle kaçın. Hepsi sahte geçmiş olsun

Yorum

• mizansen035
                    mizansen035 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Bir de o ünlü tanıtması çıktı zaten. Komedi resmen.

Ünlülerin reklamını yaptığı hiç bir yerden hiç bişey almam

Yorum

Bir de diyorlar ya yok Bilmem ne firması bana üç tane parfüm hediye etmiş falan. Parfümler de hep aynı oluyor.

invictur
                    Victoria secret ve good girl

Yorum

• cctaymaz
                      cctaymaz Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Haha aynen hocam markalar hep sabit

İsimler de hep aynı gerçi 😀 bir iki instagram fenomeni ve bir tane kendini şarkıcı zanneden kadın.

Yorum

İnsan bazen inanmak da istiyor. İnsanların o yanlarına da oynuyorlar. Benim mesela çok aradığım vintage bir parfüm vardı. Bu forumlara üye olma sebeplerimden biridir hatta. Bir sitede gördüm ama o fiyat imkansız. Yine de emin olmak için buraya üye olmamışken buradaki bir kaç arkadaştan fikir istedim. Aslında ben de biliyordum orijinal olmadığını ama insan inanmak istiyor işte. Başlığı açan arkadaşımız da sanırım inanmak isteyenlerden. Geçmiş olsun.

Yorum

Ah ah. Benimde aradığım bir vintage var ki sorma antaeus gitsin.

Yorum

Benimki çok tutulan bir koku da değildi ama yine de bulamadım. Uzun yıllar oldu üretimden kalkalı. Buradan bir daha sesleneyim bulan duyan olursa mutlaka bana ulaşsın lütfen

https://www.fragrantica.com/perfume/...iche-2946.html

Yorum

• cctaymaz
                            cctaymaz Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Evet hocam kendisiyle görüştüm ama bazı anlaşmazlıklar yaşadık. Hatta burada başlık da açmıştım satıcı hakkında. Teşekkürler ilginiz için

• mizansen035
                            mizansen035 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            O muydu sağlık olsun.

• cctaymaz
                            cctaymaz Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Evet malesef Sağlık olsun napalım illa bir gün yine karşılaşırız.
                        İşleniyor...
                        X