Öncelikle Merhabalar Aranıza yeni katıldım benim bir sorum olacaktı instagram da genelde bir çok kişinin kullandığı parfumsepeti.com.tr diye bir sayfa var konuştum ürünler %100 orijinal diyorlar ve bir çok ünlünün storysi var bende buradan Dior Sauvage EDP aldım sizce orijinal çıkar mı alışveriş yapan var mı şikayeti olan var mı
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
İnstagram dan Tester Parfüm Alınır mı ?
Çökme
X
-
İtimat etmeyin asla. Tester adı altında sahte parfümler geliyor. Zaten ellerinde o kadar fazla tester olması imkansız. Ayrıca sadece tester parfüm satan birinin olması imkansız. Tedarikçiden orjinal parfüm alacak ki ona yanında tester da versinler ki bu sayı sınırlı. Size tavsiyem daha uygun fiyatlara tester almak istiyorsanız instagramda , nokta cosmetics, uzay , İstanbul parfumeri gibi yerlerden bakmanız.
- 2 beğenme
-
- 1 Beğen
Yorum
-
İnsan bazen inanmak da istiyor. İnsanların o yanlarına da oynuyorlar. Benim mesela çok aradığım vintage bir parfüm vardı. Bu forumlara üye olma sebeplerimden biridir hatta. Bir sitede gördüm ama o fiyat imkansız. Yine de emin olmak için buraya üye olmamışken buradaki bir kaç arkadaştan fikir istedim. Aslında ben de biliyordum orijinal olmadığını ama insan inanmak istiyor işte. Başlığı açan arkadaşımız da sanırım inanmak isteyenlerden. Geçmiş olsun.
Yorum
-
Benimki çok tutulan bir koku da değildi ama yine de bulamadım. Uzun yıllar oldu üretimden kalkalı. Buradan bir daha sesleneyim bulan duyan olursa mutlaka bana ulaşsın lütfen
https://www.fragrantica.com/perfume/...iche-2946.html
- 1 Beğen
Yorum
Yorum