Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfüm Alırken Tercih Ettiğiniz Yerler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Parfüm Alırken Tercih Ettiğiniz Yerler

Konu başlığından aslında çokta fazla bir açıklama yapamadım ne demek istediğimi kısaca aktarayım. Parfüm almaya karar verdiğiniz zaman o parfümü ilk nereden hangi mağaza veya internet sitesinden almaya özen gösteriyorsunuz. Yoksa sadece fiyatına bakıp en uygun nerdeyse ordan mı alıyorsunuz?

Uzayexclusive

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Forumda splitte vs bulamazsam, Uzay ilk tercihim olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: LesPaul View Post
        Forumda splitte vs bulamazsam, Uzay ilk tercihim olur.
        aynı şekilde ilk olarak forumda dekant edinmeye çalışırım, beğendiysem şişeli olarak güvendiğim kaynaklardan en uygun şekilde edinmeye çalışırım.

Yorum

Eğer aklıma koyduğum parfüm Uzay parfümeride varsa fiyatına filan bakmadan alırım. Eğer yoksa diğer alternatiflere yönelirim.

Yorum

Bende önce uzaya soruyorum..yurtdışı olursa ordan kovalıyorum ki euro dolar çok yükseldi malesef..alacağım yer değilde almayacağım yere özen gösteriyorum sevil olsun tekir açar olsun

Yorum

N11'de o kadar çok kupon kampanya oluyor ki. Ciddi şekilde niyeti bozmama neden oluyor. Bir kere Bülent Bey kendisi sormuştu nasıl bu kadar ucuza getirdin diye. %25 kişiye özel lüks parfüm kuponu falan da çıkmıştı bir kaç kez ama uzun zamandır çıkmıyor. Şu an bile %14 + %11 kampanyası var ama üst limit koymuşlar onun için istediğim kadar inmediğini gördüm yoksa gene niyeti bozmuştum. Bir de worldcard kullandığımdan alışveriş sonrası gelen sms kodu ile banka gene 3'e bölüyor alışverişleri fark almadan. Taksit kalktığından beri taksitsiz almadım diyebilirim. Kime neye neden yasak, nasıl serbest ve neye gerek zaten anlamıyorum bu uygulamaları da o da ayrı bir konu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anigemini View Post
                N11'de o kadar çok kupon kampanya oluyor ki. Ciddi şekilde niyeti bozmama neden oluyor. Bir kere Bülent Bey kendisi sormuştu nasıl bu kadar ucuza getirdin diye. %25 kişiye özel lüks parfüm kuponu falan da çıkmıştı bir kaç kez ama uzun zamandır çıkmıyor. Şu an bile %14 + %11 kampanyası var ama üst limit koymuşlar onun için istediğim kadar inmediğini gördüm yoksa gene niyeti bozmuştum. Bir de worldcard kullandığımdan alışveriş sonrası gelen sms kodu ile banka gene 3'e bölüyor alışverişleri fark almadan. Taksit kalktığından beri taksitsiz almadım diyebilirim. Kime neye neden yasak, nasıl serbest ve neye gerek zaten anlamıyorum bu uygulamaları da o da ayrı bir konu.
                n11 özellikle 11 kasımda ocağıma incir ağacı dikmiştir. çok sık ziyaret etmemek gerek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: promesta View Post

n11 özellikle 11 kasımda ocağıma incir ağacı dikmiştir. çok sık ziyaret etmemek gerek
                  Kapıdan girmese bacadan giriyor surekli e-mail bombalıyor

Yorum

11.11 n11'de tehlikeli bir gündür jet-ski bile stokta tükenir mi arkadaş

Yorum

• promesta
                      promesta Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Birleşik devletler halkında inanılmaz kupon hastalığı varmış. Hatta öyle ki gününün tamamını kupon kovalayarak geçiren ölücüler bir hayli fazlaymış. Sanırım N11'de Türk halkına bunu aşılamaya çalışıyor. İyi de yapıyor sayelerinde pazara rekabet geldi. Gerçi rekabet de kalmadı diyebiliriz pazarı domine ediyorlar şuan.

Hepsiburada ,tekinacar ve forum önceliklerim buralar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Uzay her zaman en öncelikli tercihim oluyor. Fiyat bile sormadan alıyorum diyebilirim.
                      http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

Güvenilir ve cebime uygun olduktan sonra heryer olabilir.
                        Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

Hıdır abi ve Muhip abi başka yere gitmem kolay kolay

Yorum

Benim ilk tercihim notino şu sıralar borsa gibi bi yer yurt dışında bir site parfümlerin fiyatları sürekli güncelleniyor takibi iyi etmek lazım tt XIX parfümü 35 usd a kadar düştüğü oluyor. Akrabalarınız varsa Amerika da mutlaka bi inceleyin o siteyi şakın oradan tr’ye getirmeye kalkışmayın gümrükten geçmez bilginiz olsun

Yorum

İşleniyor...
                            X