Konu başlığından aslında çokta fazla bir açıklama yapamadım ne demek istediğimi kısaca aktarayım. Parfüm almaya karar verdiğiniz zaman o parfümü ilk nereden hangi mağaza veya internet sitesinden almaya özen gösteriyorsunuz. Yoksa sadece fiyatına bakıp en uygun nerdeyse ordan mı alıyorsunuz?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm Alırken Tercih Ettiğiniz Yerler
Çökme
X
-
-
N11'de o kadar çok kupon kampanya oluyor ki. Ciddi şekilde niyeti bozmama neden oluyor. Bir kere Bülent Bey kendisi sormuştu nasıl bu kadar ucuza getirdin diye. %25 kişiye özel lüks parfüm kuponu falan da çıkmıştı bir kaç kez ama uzun zamandır çıkmıyor. Şu an bile %14 + %11 kampanyası var ama üst limit koymuşlar onun için istediğim kadar inmediğini gördüm yoksa gene niyeti bozmuştum. Bir de worldcard kullandığımdan alışveriş sonrası gelen sms kodu ile banka gene 3'e bölüyor alışverişleri fark almadan. Taksit kalktığından beri taksitsiz almadım diyebilirim. Kime neye neden yasak, nasıl serbest ve neye gerek zaten anlamıyorum bu uygulamaları da o da ayrı bir konu.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: anigemini View PostN11'de o kadar çok kupon kampanya oluyor ki. Ciddi şekilde niyeti bozmama neden oluyor. Bir kere Bülent Bey kendisi sormuştu nasıl bu kadar ucuza getirdin diye. %25 kişiye özel lüks parfüm kuponu falan da çıkmıştı bir kaç kez ama uzun zamandır çıkmıyor. Şu an bile %14 + %11 kampanyası var ama üst limit koymuşlar onun için istediğim kadar inmediğini gördüm yoksa gene niyeti bozmuştum. Bir de worldcard kullandığımdan alışveriş sonrası gelen sms kodu ile banka gene 3'e bölüyor alışverişleri fark almadan. Taksit kalktığından beri taksitsiz almadım diyebilirim. Kime neye neden yasak, nasıl serbest ve neye gerek zaten anlamıyorum bu uygulamaları da o da ayrı bir konu.
- 3 beğenme
Yorum
-
- 3 beğenme
Yorum
-
Birleşik devletler halkında inanılmaz kupon hastalığı varmış. Hatta öyle ki gününün tamamını kupon kovalayarak geçiren ölücüler bir hayli fazlaymış. Sanırım N11'de Türk halkına bunu aşılamaya çalışıyor. İyi de yapıyor sayelerinde pazara rekabet geldi. Gerçi rekabet de kalmadı diyebiliriz pazarı domine ediyorlar şuan.
-
Benim ilk tercihim notino şu sıralar borsa gibi bi yer yurt dışında bir site parfümlerin fiyatları sürekli güncelleniyor takibi iyi etmek lazım tt XIX parfümü 35 usd a kadar düştüğü oluyor. Akrabalarınız varsa Amerika da mutlaka bi inceleyin o siteyi şakın oradan tr’ye getirmeye kalkışmayın gümrükten geçmez bilginiz olsun
- 1 Beğen
Yorum
Yorum