Uzun zamandır takip ettiğim kadarıyla hobi forumumuzun üzerinde sessizlik bir atalet bulutları yükseliyor sadece split yapıldığında yoğunluk oluyor ve bu nedenden dolayı eski heyecanını yitirdiğini düşünüyorum.
Bu forum sadece split yada satış platformu olmaya yönelik koşaradım gitmekte.
Bu konuda öncelikle yöneticiler olmak üzere sonra da siz sevgili üyelere soruyorum bu konuda neler yapalım herkesin bir fikri olduğuna eminim...
Bu forum sadece split yada satış platformu olmaya yönelik koşaradım gitmekte.
Bu konuda öncelikle yöneticiler olmak üzere sonra da siz sevgili üyelere soruyorum bu konuda neler yapalım herkesin bir fikri olduğuna eminim...
Forumun amacı ucuza parfüm temin etmekten çok parfümlerin içeriğine ilişkin olursa daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Spesifik olarak parfüm forumunda aranması gereken ilk özellik parfümlere ilişkin öznel görüş ve yorumlar, notalardır bana göre. Tabi ucuza parfümleri temin edip denemekte işin bonusu olur. Bende forumda parfüm satın alma konularının parfüm konularından biraz daha fazla ilgi gördüğünü tespit ettim. Oysa bir parfüm forumunda ucuza parfüm almak bir araç olmalıdır amaç değil. Asıl amaç parfümler hakkında bilgi edinmektir.(bknz fragrantca, parfumo)

Yorum