merhaba arkadaşlar çok sık gidemesemde gidince derin bir huzur ve mutluluk duyduğum köyümü hatırlatan aynı zamanda oradaki ortama yakıştırdığım bir kaç parfümü paylaşacağım ..sizinde varmı merak ettim...hdp 1889 moulen rouge: pencersi açık beyaz kireç boyalı bir köy evi odasına, ağaçların dibine düşmüş olgunlaşmış, çürümeye yüz tutumuş mürdüm eriği kokusunun hafif bir rüzgarla dolması canlanıyor hafızamda..micallef spicy : birbirine karışmış ağır kolonyaların koktuğu bayram günü seyahat eden eski bir köy otobüsü....ermenegildo zegna indian spice :bana köyün sıcaklığını ortamını en çok hissettiren pafümler.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
köy evi yada köy atmosferini en iyi yansıtan parfümler
Çökme
X
-
Pekji Zeybek Ege köylerini hatırlatır bana. Bir de Xerjoff Al Khatt kullanılan indolik yasemin ve barnyard tarzı kullanılan ud ile köy atmosferini canlandırıyor zihnimde.
- 7 beğenme
Yorum
-
Guerlain Bois Mystérieux diyorum. Köy denilince akla ilk gelen ahır ya da hayvan kokusundan ziyade bu parfüm bende köy yollarının o tozlu vadiler ve dağlarla çevrili kokusunu hatırlatıyor. Kırlarda bayırlarda dolaşıyormuşum gibi bir his oluşuyor.
- 4 beğenme
Yorum
Yorum