Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hayvansal (Animalic) Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Hayvansal (Animalic) Parfümler

İçinde hayvansal nota olupta hissedilmeyen değil genel anlamda hayvansallığın daha ön planda olduğu sevdiğiniz parfümler hangileri?

kouros yazmazsam olmaz.)

Yorum

Paloma, Salome ve kouros.

Yorum

Kullandıklarımdan antaeus, aromatics elixir, dana tabu, lancome magie noire.

Yorum

• Arzues
          Arzues Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Lancome Magie Noire ın vintage hali ile yeni versiyonu çok farklı. Erkek arkadaşımın zamanında annesine hediye alıp da, onun üzerine çok sevdiği ve bana son derece yumuşak bir koku olarak tanımladığı parfümün vintage ini buldum ve kullanıyorum. Evet yumuşak ve eski hissiyatlı. Acaba parfüm bozulmuş mu demiştim. Ancak parfümü sürdükten epey zaman sonra çok hoş ve klasik bir hissiyat bırakıyor. Sonrasında merak ettiğim için şisesi yenilenmiş olan yeni halini de aldım. Hiç ilgisi yok. Çok sert, tütsülü vehiç bir yumuşak notası yok. Yeni versiyonunun hayvansal olduğuna katılıyorum...

Click image for larger version

Name:	ss.jpg
Views:	609
Size:	28.2 KB
ID:	14015
        Kullanılan cashmeran öyle bir animalic yapmış ki . Deneyin ama Uzak durun

Yorum

• Cihan mert
          Cihan mert Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          aynen bu parfüm beni hayattan soğutmuştu al- khatt

Liquides Imaginaires - Peau de Bete

Yorum

Paçuli kozada ciddi oranda hayvansallık var bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

roja dove fetish, musc ravegour, yatağan

Yorum

İçinde herhangi bir hayvansal nota olmayıpta ilginç bir şekilde kanlar içinde kalmış mezbaha gibi kokan Salvador Dali Pour Homme
              At çiftliği gibi kokan Salome
              Hayvansallığın dibi Africa olifant
              Ahır gibi açılışı olan Ursa

Yorum

Montale Aoud Cuir d'Arabie, açılışıyla hayvan budur diyenlerden.

Yorum

Serge Lutens Musc Koublai Khan' ı unutmayalım, unutturmayalım.

Yorum

hayvansal notaları cok sevemiyorum.

Yorum

Biz güzel kokalım fresh olalım dedikçe bu kokular bizi ahırlara mezbahaneye efenime söylim hayvan barınaklarına sokmaya çalışıyor Ha zevkler konusuna gelecek olursak o ayrı tabiKnize Ten de öyle biraz öyle sevememiştim.

Yorum

Hayvansallarla pek aram yok fakat Masque Montecristo ve Serge Lutens Musc Koublai Khan en başarılı bulduğum hayvansallar.

Yorum

• ibrhm
                          ibrhm Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Kouros?

• promesta
                          promesta Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Kouros'da çok başarılı bir animalic İbrahim hocam evet ama pek tarzım olmadığı için sayarken aklıma gelmedi

simdiye kadar kokladiğim en kirli ve karanlik parfümler;
                        Paco Rabanne La Nuit; kokladiigim en
                        gotik parfüm, Kouros un feminen versiyonu gibi.. konsantre civet, bal ve çiçek notaları...
                        Jean Desprez Bal à Versailles; efsanevi animalic (hayvansal) bomba

Yorum

• Arzues
                          Arzues Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          "Jean Desprez Bal à Versaille" Elizabeth Taylor un kullandığı en favori parfüm müş... O kadar seksi ve güzel bir kadının böyle hayvansal bir koku kullanması ve sevmesi ilginç...

• Minty
                          Minty Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Jean Desprez Bal à Versailles..... Ben bu kokuyu sürüp diş hekimine gitmiştim :-)))))) ne akla hizmetse! Sanırım taktığı maske doktoru bayılmaktan korudu :-)
                      İşleniyor...
                      X