Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Yahu ben bu Baccarat ı senden matrai ilk aldığımda yaklaşık 2buçuk sene önceydi sanırım. O zaman da hiç sevememiştim. Şimdi de aynıyım. Hele ki Baccarat Rouge hakkında bu kadar olay olduğunu öğrendim... ve şoka giriyorum... Girdim...
ben bu aralar çevremden bacaratın kokusunu çok alıyorum.herkes alamıyacağına göre sanırım doldurmacılarda bo parfüm çok trend olmuş.Rebuldaki versiyon çok benziyor.
Herhalde Kasım aralık ocak şubat ben hayatımda abartısız hiçbir parfümü bu kadar çok almamıştım çevremden. Yine mi br540 kokuyo diyorum öğk... Hiçbir zaman ısınamadım diyebilirim. Muscent versiyonu o hastane 🤒 binası içi, David walker haliyse pudralı meyveydi bu versiyonu daha kullanılasıydı. Bana biz kırmızı olanını yapıyoruz demişti. Burberry here benzetenler salak. Başka açıklaması yok üzgünüm. Saatler sonraki hali benziyormuş ona gelene dek neredesin? Ariana grande cloud benziyormuş. Türkiyede malum yok, denemedik. Tiziana Terenzi spiritio fiorentino parfümünü çıkartmış. +benim pudralı meyve yönünü andıran hastane kokusu olmayan kısmı = Burberry her intense. Orijinali değil! İlla para vermek isteyen=b.h.intense'i alsın.
Yorum