Arkadaşlar arama kısmına yazdım ama çıkmadı belki daha önce konu açılmış olabilir bilemiyorum...bildiğiniz üzere parfümler envai çeşit kimyasal içeriyorlar,ben hastalanmadan önce kolleksiyonumdaki parfümlerin atomizerlerini hep yanımda taşırdım..yani o gün hangi parfümü sıktıysam yanıma atomizerinide alır gün içinde 3-4 kez tazelerdim...tabi tenime sıkardım ağırlıklı olarak...(boyun bilek kulak arkası vs..) şimdiyse elbiseye sıkıyorum...siz nasıl yapıyorsunuz??
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfümleri nasıl kullanıyorsunuz tenemi? kıyafetemi?
Çökme
X
-
Ten ve saça uyguluyorum.. Performansı iyi olmayan parfümleri ayrıca kıyafete de uyguluyorum
- 2 beğenme
-
İnsan gibi kullanmaya çalışıyorum şaka bir yana parfüme ve duruma göre değişebiliyor. Genelde ofiste kullanırken boynuma ve leke bırakmayacak bir parfümse pantalonumun diz arkalarına sıkıyorum. Aslında genel olarak parfüm uygunsa hem tene 3 fıs gibi hemde kıyafete 1,2 fıs gibi olabiliyor. leke bırakma riski varsa direk tene. Yazlıklarda ise kısa kollu giyince bilek dirsekiçi konuya dahil oluyor.
- 1 Beğen
Yorum
-
Sıkarken önceliğim burnumu tıkamaması, o nedenle boynumun yanlarına-köprücük kemiklerime, enseme, bileklerime sıkıyorum. Güçsüz olduğunu düşünüyorsam da göğsüme, omuzlarıma(kıyafet üstüne) ya da saçıma ekleme yapabiliyorum.
Göbek, diz arkası, dirsek içi diyenler de var ama hiç denemedim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Misafirlige giderken huy edindim galiba sadece saclarimin arkasina . Onun disinda günlük kullanimda elbise üstüne yani gögüs tarafina sadece . Cok nadirde olsa elbise gögüs ve boynuma tene karisik sekilde . Hic yapmadigim ise monta parfüm sikmak . En haz aldigim sekli ise dökmeli olarak kullanip elimle elbiselerime ve sakal kismina yanaklarima sürerek kullanmak .
- 2 beğenme
Yorum
Yorum