Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yerli Fragrantica

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    fragrantica.de zaten sinek avlıyor..fragrantice.tr için de 1.000 TL verecek 50 babayiğit lazım :-))

    Yorum


    • #17
      Click image for larger version

Name:	unnamed.png
Views:	109
Size:	420.7 KB
ID:	112551
      lol

      Yorum


      • Lagerfeld
        Lagerfeld Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Ya bu ne ya!

      • Rayiha
        Rayiha Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Fragrantica adı ve logosu bir yana, bayrağıımızı da kullanmış. Zaten Fragrantica'da Türkiye'den söz açılınca konu sahte parfümlere geliyor. Çok yazık.

    • #18
      Zamanında ben bu işe giriştim veri yapılarını, tablolarını çıkardım, ufak bir ekiple başladım, fakat sonra farklı bir projeye geçtim.. Matrai beyin dediği maliyetler + daha fazlası, onun üzerine de bu projeye sırf yoğunlaşıp çalışmak gerekiyor tam zamanlı olarak, belli gelir modelleri oturtmak vs. vs. onun sonucunda da Leto beyin dediği gibi, içerik üretme konusunda hem kitlelerin çok istekli olmaması (tek tek bireyler var elbet ama yeterli değil) hem de bu tarz yazılı platformların modasının geçiyor olması gibi durumlar mevcut..

      Hatta, sanırım bu forum daha kurulmadan öncesinde de Elena ile yazıştım, dedim sizin platformu burada uygulayalım, çevirilerini yapalım, yayınlayalım malum fragrantica.ru vs. siteler var, Elena oldukça sıcak baktı, Zoran'a da danışmalıyım dedi. Zoran eğer bizim sitenin bir versiyonu açılacaksa onu da ben açarım şeklinde yaklaştı.. Hatta bizim sitemizden alıntı yaparsan da dava ederim diye aba altından sopasını da gösterdi. Bu da böyle bir anımdır

      CSB olmasın diye caps atalım .

      Yorum


      • #19
        fiyat sordum 4000 tl ye yapacak adam var 15 günde ,bir de 15000e yaparım diyen var . Türkçe olarak açılırsa bir para kazandırmaz.

        Bahsettiğiniz siteyi inceledim.

        - Size Özel Tasarım
        - Size Özel Admin Paneli Tasarımı
        - Modüler Altyapılı Yazılım
        - Forum Alanı kodlama
        - Uluslararası Kodlama (Daha sonra geliştirilebilir)
        - Mysql Veritabanı
        - Laravel Framework Kodlama
        - Javascript işlemleri

        15 bin TL'ye yaparım. Teslim süresi 60'gündür.

        %50 işbaşı %50 teslim sırasında ödemedir.

        Yorum


        • #20
          Sahte parfümlerden sonra sahte fragrantica. Valla üstümüze yok kopyalamada

          Yorum


          • alikaptan
            alikaptan Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Aç gitsin reis şu domaini al http://perfumerank.com/ . Diğer bir taraftan bakınca o parfümlere verdiğin parayla 10 tane fragrantica açardın ya

        • #21
          alikaptan işi bilen olarak yorum yapayım

          4000TL fiyata, 15 günde öyle bir siteyi yapmak hayalden öte bir şey değil. O parayı alıp da kaybolan, veya işin içinden çıkamayan bir developer ile karşı karşıya kalırsınız, iyi durumda sadece günleriniz yanar ve anlattığınız sistemi birkaç kişiye daha anlatma durumunda kalırsınız, kötü durumda paranızı da kaybetmiş olursunuz veya yapılmayan bir iş sonucu onun da peşinden koşarsınız.

          15 günde arkadaş sistemi tam anlamıyla anlayamaz ki, hepsini kodlayacak, arkaplanlarını yazacak, özel de tasarım yapacak.. Fragrantica'nın sisteminde notayla arama var, markayla arama var, love dislike var, hangi mevsime uygunluktan, parfümörler, çıkış yılı, bu parfümde hangi notaları hissettiniz vs gibi bir sürü özellik var, her şeyin altına comment atma var, ana sayfa haberleri farklı, bugün ne kullandım, gardrobumda neler var .. oho var da var işin içine girince ..

          Frangrantica bile responsive tasarıma kaç senedir adam gibi geçemedi tasarımını yenileyemedi.. Yani göründüğü gibi değil .. Bionluk.com'da sıradan bir freelancerın fiyat vermesi ile yapılmıyor bu işler.. 15-20bin lira sadece tasarımına, UI UX kısımlarına harcanması gerekir, arkaplanı da keza karmaşık ve takım işi gerektiren dediğim gibi tam zamanlı bir iş.. Yoksa parfumler.gen.tr gibi basit, güzel görünmeyen, ortalama bir site olarak kalır en fazla.. 5-6 aylık bir süreç minimum ürünün çıkması ve basit bugların düzeltilmesine gider, ona da senior iki yazılımcı ile yaparsanız eğer, seo taglerin, meta etiketlerin yapısınn da iyi ayarlanması lazım, 50bin alt limitidir bu işin, daha fazla da harcanması gerekir, editörü, reklamı, vs. vs. İştir yani.

          Yorum


          • alikaptan
            alikaptan Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ben de yazılımcıyım siz sanırım arayüz tasarımcısısınız. Yorum yapma arama yaptırma üyelikler oylama yaptırma bunları bir coder zaten 10 larca defa benzerini yapmış olur amatör bir kişiyle çalışılmıyorsa. Arayüz kısmı 15-20 bin etmez. Bu fiyatı çekenler istanbulda çok iyi bir yerde ofislerini kuran zenginlere iş yapan bir firma o fiyatları verir. iş 4000 tl ye yapılabilir mi? Tasarım dışında bütün fonksiyonları yapabilir forum kısmı dışında paragöz birisine denk gelinmezse. Büyük ihtimal 4000 tl ye yapacak olan üye olunca o özellikleri bilmeden sadece arama haberler oylama yorumlar vs kısmını yaparım diye düşünüyor olabilir.

        • #22
          Bir teklif daha

          İyzee ekibi olarak +400 den fazla referansımız, forumdan aldığımız xx.xxx rakamlarda büyük projeler ve kendimize ait firmascripti.net gibi özel projelere imza attık hocamSizin bahsettiğiniz sistemi çok iyi inceledikForum kısmı hazır kullanılırsa denildiği şekild8-15 bin ₺ arası , 2,5 - 3 ay çalışmayla full profesyonel bir iş çıkarabilirizTüm detayları hazırlar yapacağımız işleri parça parça yapıp ödemeyi 3-4 parça şeklinde talep ederizSunucu üzerinden çalışırız modüler olarak ilerleriz ve güncel bir sistem hazırlanırken index alıyor olur

          Yorum


          • #23
            Peki

            Yorum

            İşleniyor...
            X