Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sizin beğendiğiniz ve kullandığınız parfümü partneriniz beğenmez ise ne yaparsınız ?
Sizin beğendiğiniz ve kullandığınız parfümü partneriniz beğenmez ise ne yaparsınız ?
Çok beğenerek kullandığım parfümümü partneriniz beğenmez ise kullanmaya devam eder misiniz ?
Yada onsuz zamanlarınızda mı kullanırsınız ? Aynı benim yaptığım gibi
Çoğu zaman balkonda ya da eşimin olmadığı odada parfüm sıkarım. Yani çoğunu beğenmiyor zaten. Tarz olarak biraz ayrı düştüğümüz için ve bana da karışmadığı için ne o şikayet eder ne ben parfümden vazgeçerim.
Bekarlığın iyi tarafı da ne kullanıp kullanmamanız gerektiğini söyleyecek birinin olmaması. Bazen Beğenip beğenmediğini söyleyecek kimse olmayınca da garip olabiliyor . Sanırım öyle bir durumda olsam eşimi de iyi bir Areej ci yapmak için elimden geleni yapardım.
Bekarlıgınn gözünü seveyim ama partnerim begenmezse burnunu ihlal edemem ki o olmadıgk zaman bi sagdan tıs bi soldan tıs saten insanların cogunda sıradanlık severlilik oldugundan çogu niş kokulara zıt düşüyorlar
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu zamana kadar kız arkadaşlarımla zevklerimiz bir şekilde uyuştu, belki de ben kullandığım için onlar parfümleri sevdi, onu bilemiyorum. Ama bir gün kız arkadaşım bir parfümü sevmese onunla görüşeceğim zamanlarda kullanmamaya dikkat ederim. Eğer çok sevdiğim bir parfümse de başka bir yöntem olarak tekrar tekrar kullanarak sevdirmeye çalışabilirim gerçi, kısfmet.
Yorum