Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Modern Maskülen Parfüm Tavsiyeleriniz

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Modern Maskülen Parfüm Tavsiyeleriniz

Merhabalar arkadaşlar. Ben genellikle koku tarzı olarak aquatik ferah parfümleri kullanan biriyim. Biraz farklılık arıyorum artık. Ofis ortamında çalışan biriyim o yüzden kullandığım parfüm kimseyi rahatsız etsin istemem. genel beğeniye uygun modern maskülen diye tabir edilen parfümlerden önerilerinizi bekliyorum. Designer önceliğim niche parfümlerde olabilir fiyat olarak maksimum 800-1000 lira arası uygundur. Önerilerinizi merakla bekliyorum.

Not: Önereceğiniz parfümlerin ülkemizde satışının olması ve ulaşılabilir olması önemli

Son Düzenleme DouglasCst; 05-12-18, 15:45. Tarafından yapıldı.

Antaeus ve Yatagan sizin için uygun olacaktır diye düşünüyorum.

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• DouglasCst
      DouglasCst Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      hocam iki parfümün ofis ortamına uygun olduğunu pek sanmıyorum. ben o parfümleri kullanırsan beni burada sopayla kovalarlar

Özellikle moderne örnek Yatagan ve Antaeus mümkün değil Maskülenler fakat fazla yaşlı ve eski kafa kokular onlar.

Şunlara bi' bak derim, gayet ofis ortamında rahatsız etmeyecek seviyedeler diye düşünüyorum;

Mr. Burberry (EDT,EDP ve Indigo versiyonları. Yakınlar ama derinlik olarak değerlendirebilirsin)
    Salvatore Ferragamo - Signature (2018)
    YSL - L'Homme Ultime.

- Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lagerfeld
      Özellikle moderne örnek Yatagan ve Antaeus mümkün değil Maskülenler fakat fazla yaşlı ve eski kafa kokular onlar.

Şunlara bi' bak derim, gayet ofis ortamında rahatsız etmeyecek seviyedeler diye düşünüyorum;

Mr. Burberry (EDT,EDP ve Indigo versiyonları. Yakınlar ama derinlik olarak değerlendirebilirsin)
      Salvatore Ferragamo - Signature (2018)
      YSL - L'Homme Ultime.
      Normalde şişeden kokladiginiz zaman pek mumkun gibi gözükmüyor fakat kendi üzerime sıktığım zaman çok olumlu yorumlar alıyorum. Belkide benimle alakalıdır, bunları kullandığım zaman hiç böyle ıyy baba gibi kokuyorsun vs. yorumlar almadım

Yorum

• Lagerfeld
        Lagerfeld Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Konu sahibi arkadaş "ferah ve sucul kokulardan geliyorum ben" cümlesine ofis ortamı kriterini de ekleyince senin babalar sadece arkadaşın aradığı tarza uymuyor.

Yoksa laf eden taş olur.

• DouglasCst
        DouglasCst Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        evet hocam ferah sucul kokular favorim bu iki parfüme saygım var ancak bana uymuyor gibi

Ysl rive gauche ve drakkar noir deneyebilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Michael Kors for men tam ofislik maskulen bir koku

Yorum

Acqua di Gio Profumo, Narciso Rodriguez for him ve bleu noir, Prada Luna Rossa Extreme,Ferrari Noble Fig, John Varvatos Dark Rebel, L'envoi de Cartier, Hermes Bel Ami Vetiver, Acqua di Parma Colonia Intensa, Gucci II

Yorum

aydın10 hocam birçoğunu denedim sadece gucci ph2 parfümünü denemedim onunda satışı durduruldu diye duydum

Yorum

modern maskülen olarak dior sauvage edt ve edp diyebilirim...
              hem yaşa hem genel beğeniye uygun...
              veya adp leather !!!
              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• DouglasCst
                DouglasCst Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                dior sauvage denedim hocam bana pek hitap etmedi deri parfümleri de bana uzak maalesef

Aklıma ilk YSL - Rive Gauche geldi. Hem ferah, hem maskülen, hem de albenisi yüksek. Takım elbise ya da smart casual tarz bir giyime de çok yakışacağını düşünüyorum.

Yorum

Deri parfümleri bana uzak demişsiniz ama Armani Code denemenizi önerebilirim. Sucul ve aromatik kokuları daha çok seven biri olarak Armani Code beğenerek kullandığım bir parfüm.

Aslında söylediğiniz tanıma en uygun parfüm Dior - Sauvage. Ben kokusunu çok sıradan bulmama rağmen kadınlar tarafından bu kadar beğenilen başka parfüm görmedim. Ofis ortamına uygunluk, genel beğeni, kalıcılık, modernlik - maskülenlik tam sizin tarif ettiğiniz özellikleri karşılıyor. Eğer kokusunu sevebilirseniz sizi mutlu eder. Ben sevemedim

Bunların dışında artık bulmak biraz zor olsa da Dior - Eau Sauvage Extreme denemenizi önerebilirim. Burada dikkat etmeniz gereken nokta bu parfümün 3 versiyonu var;
                1- Eau Sauvage
                2- Eau Sauvage Parfüm (Yeşil Şişe)
                3- Eau Sauvage Extreme

Benim size önerdiğim 3 numaralı olan. Ofis ortamı için daha uygun ve genel beğeniye daha açık bir koku.

Yorum

• DouglasCst
                  DouglasCst Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  hocam dior sauvage kullandım kokusunu bana meyveli rakı gibi geldi. ben şahsen genel beğeniye uzak olduğu düşüncesindeyim. sizin ve arkadaşların önerdikleri parfümlerden liste yapıp en kısa zamanda deneyeceğim

Öyle çok koku deneyemedim ama denediklerim arasından aklıma Pluriel Masculin geldi. Lavanta Paçuli harmanı çok güzel, tene oturduktan sonra dumansı deri ile birlikte güzel bir maskülene dönüşüyor. Zaman zaman da çiçeksi temiz yanını hissettirmeye devam ediyor. Rahatsız edici bir koku değil hatta çevredeki insanların koklamaktan hoşlanacağını düşünüyorum ama övgü falan da beklememek gerek Mr Burberry ile de ufak benzerlikleri var gibi sanki, Mr Burberry de ekstradan ferah turunçgiller var ve biraz daha pudralı bir koku,paçuli kullanımı vanilyamsı bir his veriyor. Bir de malzeme kalitesi farkı var. Pluriel Masculin o fiyatı hakeder mi derseniz bence haketmez o ayrı Ama güzel bir koku
                Son Düzenleme PPBurn; 07-12-18, 09:24. Tarafından yapıldı.

Yorum

• DouglasCst
                  DouglasCst Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  bütçemin dışında şu an için hocam fakat dekant alıp deneyeceklerimden

Sirasiz öneriler

HdP 1725
                AdP Ginepro di Sardegna
                YSL Rive Gauche
                Creed Erolfa & GIT

Yorum

Ysl rive gauche nin adı çok telaffuz esilince merak ettim şimdi. Fujer olarak geçiyor Eski kafa bir fujer midir azzaro pour home , versace l'homme gibi yoksa modern bir yapısı da var mıdır acaba

Yorum

Nicolai NewYork Intense ve cartier Lenvol derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                    X