Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Ysl rive gauche nin adı çok telaffuz esilince merak ettim şimdi. Fujer olarak geçiyor Eski kafa bir fujer midir azzaro pour home , versace l'homme gibi yoksa modern bir yapısı da var mıdır acaba
Eski kafa değil hocam ben o sebeple tavsiye ettim. Mesela nicolai daha eski bir koku olduğunu hissettiriyor kullanıcısına. Ysl markası bence rive gauche ve jazz kokusu ile zor bir şeyi başarmış . Zamansız bir koku çıkarmışlar ortaya fakat jazz ı ben daha başarılı bulsam da genel beğeni seviyesi rive gauche dan düşük farkedilirliği ise yüksektir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amouage Reflection
Pdm Layton-Pegasus
Ormanda jayne Black Gold -Montaboco
Dg Velvet exotic Leather
Fiyat olarak splitte vesaire orta mlli şişeli denk gelirse tavsiye ederim hocam.
Dekant veya split değil şişeli sıfır almak istiyorum derseniz Dior Homme serisi , Prada Lhomme intense ve Chanel Allure serisi designer de ofis ortamında begenilen ve sorulan parfümler olmuştu bende dediğiniz kriterlere göre.
Yorum