Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Cilt Bakımı/Kişisel Bakım

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Sabah akşam avene köpük temizleyici kullanıyorum peeling olarakta meşhur dermalogica daily microfoliant aldım haftada 2-3 kere akşamları kullanıyorum gerçekten güzelmiş. Nemlendirici gündüz skinceuticals phyto corrective serum hassasiyeti güzel yatıştırıyor yada daily moisture krem kullanıyorum göz kremi olarak nuxe.
    akşamları estee lauder anr serum darphin hydraskin light krem göz kremi darphin wrinkle corrective. Elimdeki nuxe göz kremi bitince dermologica intensive eye repair alacam sample kullandım çok çok beğendim nem vermesi falan mükemmel.Haftada bir kerede gratislerde satılan himalaya markasının neem özlü kil maskesi Buda fiyatına göre çok güzel bir ürün

    Şampuan seboreik dermatit olduğundan prozinc saç kremi phyto vücut losyonu olarakta bepanthol F losyon
    http://www.fragrantica.com/member/1049144/

    Yorum


    • #17
      ben çok üşeniyorum geceleri böyle şeyler yapmaya.
      zaten o yüzden hiç almıyorum da.
      dişlerimi fırçalayıp uyuyorum.
      banyoda bi kutu yves rochenin temizleme şeysi var bazen eğer tembellik etmezsem yüzümü onla yıkıyorum ki, ayda yılda bir

      Yorum


      • #18
        bir de bi şey daha eklemek istiyorum;

        le petit marseillaisın duş jelleri gerçekten çok iyiler. denememiştim; anca fırsatım oldu. ve bir kutusu bitti bile. iki kutu daha aldım hemen.

        Yorum


        • #19
          Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	2.88 MB
ID:	60245Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	2.27 MB
ID:	60246 Hacimsiz saçlara tavsiye ederim
          Son Düzenleme B.taylan; 13-01-18, 13:19. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • #20
            Cilt bakımında La Prairie, Guerlain, Dior, Collistar, Lancome, Shiseido, Burt’s Bees, Vichy, La Roche vs birçok ürün var, keza saç/vücut bakımında da birsürü markaların birsürü ürünleri..
            Şimdi hepsini aile üyelerim kullanacak.
            Benim için şu anda sadece parabensiz-alkolsüz-parfümsüz vs doğal ürünler uygun, dolayısıyla Hint yağı, bıttım sabunu, süt kaymağı, salatalık kabuğu gibi ilkel ama doğal ürünler kullanıyorum sadece.
            https://www.fragrantica.com/member/789115/

            https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

            Yorum


            • #21
              Merhaba,

              Parfum meraki son bir yildir baslamis biri olarak forumda pek sesi cikmayan biriyim cunku parfum ustadlarinin ve deneyimli burunlarin yorumlarini okudukca bu konudaki acemiligimi farkedip sessiz kalmayi tercih ediyorum. Guzel kokmayi seven herkesin cilt bakimina da onem vermesi gerektigini dusunerek erkek cilt bakimi uzerine bir kac tavsiyede bulunmak isterim. Artik pek cok marka erkeklere ozel urunler uretmekdir. Kisisel hobim oldugu icin Turkiye`de satilan pek cok markanin erkek cilt bakim urunlerini denedim. Ilk baslarda dikkatimi ceken durum yuz kullanimina yonelik nemlendirici urunlerin ozellikle yaslanma karsiti ozelligi olanlarin ciltte parlama , bazen de kizariklik yapiyor olmasiydi. Erkek kullanicilar icin bunun ciddi bir sorun oldugu gorsusundeyim cunku bayanlar gibi pudra, kapatici gibi urunler kullanmadigimiz icin gunes kremi surmus gibi parlayan bir suratla gezmenin hos olmadigini dusunuyorum. Lafi fazla uzatmadan Turkiye`de bulunan yuz bakimi icin en begendigim urunleri fiyat performans durumlarini goz onunde bulundurarak yaziyorum.

              Tras Losyonu: ( Tras Sonrasi urunler konusunda cok deneyimim yok cunku tras olduktan sonra gunluk kullandigim nemlendiriciyi uyguluyorum )

              Body Shop - Maca Root / Tas sonrasi uygulangidinda yanma hissi yasatmayan, cabuk emilen ve cildi yaglandirmayan basarili buldugum bir urun. Tras edilen tum hassas bolgelerde kullanilabilir.


              Yuz Temizligi:


              Billy Jealousy - White Knight Yuz Temizleyicisi / Cildi kurutmayan ve kizariklik yapmayan gunluk kullanima uygun yuz yikama urunu. Yuze masaj yaparak rahatlikla kullanilabilen , karma ve kuru ciltler icin onerdigim bir urun.

              Lab Series - Multi Action Face Wash / Yagli ciltler icin yogun arindirici ve peeling ozelligi olan yuz yakama urunu. Cok hafif hareketlerle nazik kullanilmasini oneririm aksi halde tahris ve kizariklik yapabilir. Aksam kullanilmasi daha uygun ciltteki tum yagi aliyor, bu durum daha fazla yag salgilanmasina sebep olabilir bu sebeple gece detoks etkisi yapacaktir.

              Sebamed - Liquid Face&Body Wash / Hassas ciltlerde problem yaratmayan ve cildi kurutmayan yuz ve vucut yikama jeli.



              Peeling:

              Clinique - Face Scrub / Yogun tanecikli yapisiyla etkili peeling urunu. Haftada bir kez nazik dairesel hareketlerle kullandiginizda cildinizden cikan olu deriyi farkedeceksiniz.

              St.Ives - Apricaot Scrub / Tam bir fiyat performans urunu, eskiden Turkiye`de bulunmuyordu artik rahatlikla bulabilirsiniz.



              Serum:

              Lab Series - Future Rescue Repair Serum / Hafif yapili yaslanma karsiti onarici etkili serum.

              Khiel`s - Age Defender Power Serum - Yaslanma karsiti etkili bir urun. Tek bir urun kullanayim diyenlere siddetle tavsiye ederim, yaslanma belirtilerine karsi iyi bir urun, uzerine nemlendirici falan suremem diyen tembeller icin.



              Nemlendirici:

              Lab Series - All In One Face Hydrating Gel / Cildi onaran ve matlastiran , siddetle tavsiye ettigim nemlendirici. Mutlaka bulundurulmali, iyi gorunmek istediginiz zamanlarda kurtarici bir urun. Ozellikle kis ve bahar aylarinda.

              Lab Series - Oil Control Daily Moisturizer / Yaz ve bahar aylari icin hafif yapili ideal bir urun, parlama karsiti gozenek kucultucu ozelligi de var. Favori nemlendiricim.

              Billy Jealousy - Combination Code / Cilde canlilik veren, saglikli gorunum elde edilmesini saglayan oldukca basarili buldugum nemlendirici. Gunduz kullanimi icin ideal, herkese tavsiye ederim.

              Khiel`s - Age Defender Moisturizer / Yaslanma karsiti, agresif bir nemlendirici arayanlar iste buldunuz. Favorilerimdendir.

              Clinique - For Men Anti-Age Moisturizer / Basarili buldugum ancak yuzde parlama yaptigi icin yatmadan once kullanimini uygun bulgugum yaslanma karsiti nemlendirici.


              Goz Cevresi:

              Lab Series - Eye Therapy / Cok hafif yapili goz cevresi nemlendiricisi. Hizli emilime sahip yapisindan dolayi ozellikle yaz aylarinda icin tercih edilebilir.

              Kiehl`s - Age Defender Eye Repair / Guclu icerige sahip, yaslanma karsiti ozelligi on planda olan goz cevresi icin komple bir bakim urunu. Yagli bir gorunum vermemesi hosuma gitti.

              Kiehl`s - Super Multi Corrective Eye Opening Serum / Goz alti torbalarini azaltici ve sikilastirici ozelligi on planda olan bir urun. Etkili bir goz cevresi bakimi isteyenler bu urunu uyguladiktan sonra uzerine goz kremi surebilirler.

              Shiseido- Man Total Revitalizer Eye / Nemlendrimesi cok iyi olan yaslanma karsiti urun, gayet memnun kalmistim.


              Sac bakimi ve sekkillendirici konusuna girmedim ama hatiri sayilir bir sac sekillendirici koleksiyonum var, sorulariniz olursa seve seve yanitlarim.
              Son Düzenleme theman_on_thestreet; 30-09-18, 08:54. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • MauMau
                MauMau Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Kişisel bakımınıza gösterdiğiniz özenden dolayı tebrik ederim. Bakım rutininize 10-15spf üstü geniş spektrumlu mat bir güneş koruyucu eklemeniz yararınıza olur

            • #22
              Haklsisiniz, mutlaka gunes koruma faktoru iceren bir urun kullanilmali ancak su ana kadar parlama yapmayan spf icerikli bir urun bulamadigim icin kullanmiyorum. Mat oldugu belirtilenler de parlama yapti.

              Yorum


              • MauMau
                MauMau Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bu konuda size katılmamak elde değil. Dermalogica Super Sensitive Shield mat bir ürün ama size hitap etmeyecektir muhtemelen

            • #23
              Paranoid Android Diğer forumdaki listenizi hatırlıyorum :-) Yazık olmuş gerçekten de.

              Bu arada ben de bir dönem Rexaline kullandım ve çok memnun kaldım, hyaluronic acid içeriğini en iyi kullanan marka simdiye kadar rastladıklarım arasında.

              Yorum


              • #24
                Cilt bakımında temizlik ve güneş kremi ürünleri kullanırım.nemlendirici kullanmak pek adetim değil.yağlıya dönük bir cildim var bu yüzden mümkün mertebe az ürün kullanmaya özen gösteriyorum.
                Sabahları dermalogica nın özel temizleme jelini ( special cleansing gel) kullanıp Murad ın Güneş kremini sürüyorum.yatarken de dermalogica nın günlük peeling i( daily microfolant) ile yüzümü yıkıyorum.ve haftada 1 kere dermalogica peeling i ( skin prep scrup) kullanıyorum. Dermalogica nın ürünleri kullandığım diğer tüm marka ürünlerinden daha olumlu etkide bulundu


                Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                Yorum


                • #25
                  Yves Rocher cilt bakım ürünleri kullanıyorum haftada bir de avene yağlı ciltler için maskesini kullanıyorum.

                  Yorum


                  • #26
                    Ben özellikle traş sonrası yüzümde aşırı kuruma yaptığı için La Prairie Nemlendirici kullanırım. Bunun dışında kozmetik ürün kullanmam.

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X