Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Cilt Bakımı/Kişisel Bakım

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Cilt Bakımı/Kişisel Bakım

Bütün hazine diğer forumda kaldı.
    Bak böyle aklıma geldikçe üzülüyorum.

Neyse burdan sıfırdan başlıycaz

Sephora da tesadüfen indirimde görüp aldığım Rexaline Hydra-Dose kuru ciltler için olan nemlendiriciye başladım.
    Yaklaşık 1 aydır traş olmadığım için cildim rahatladı, bu da şimdilik çok soğuk olan havada iyi gibi kutu bitince yorum yaparım.

Click image for larger version

Name:	IMG_20170116_132926.jpg
Views:	200
Size:	263.8 KB
ID:	2411

Name:	P_20160908_103317.jpg
Views:	185
Size:	335.4 KB
ID:	2412

Name:	IMG_20170116_133041.jpg
Views:	203
Size:	189.0 KB
ID:	2413

Name:	P_20160908_103517.jpg
Views:	201
Size:	346.1 KB
ID:	2414

Paul Mitchell Çay ağacı özel şampuanı kullanıyorum bir süredir, kullandığım en iyi şampuan, belki internet dışında zor bulunuyordur biraz fakat mentollü ve rahatlatıcı şampuanlar seviyorsanız gözden kaçmasın derim .

Yorum

Bende şu ara dove onarıcı çözümler (kırık uçlara karşı etkili) şampuanına takmış durumdayım kutu kutu alıyorum kıtlık varmış gibi.
      saçlarımı 25 günden fazla uzatamazdım
      saçlarım çok sıkı olduğu için kaşıntı yapardı şimdi istediğim kadar uzatıyorum ve kolay şekil alıyor. Tavsiyemdir.
      Sadece garçons.

Yorum

Farmasi adlı Türk markasının, sabahları yüzümü yıkadıktan sonra Aynısefa bitkisi içerikli yüz kremini kullanıyorum.
        Tüm gün nemlendirme işlemini başarıyla yerine getiriyor.

Bunların yanında yine aynı markanın deniz yosunu & aloe vera özlü ve argan & kahve özlü vücut / el kremlerini duştan sonra kullanıyorum.

Oldukça memnunum ve yetiyor. Yüz kremi 15 lira gibi bi' fiyatı var. Losyonlar ise 10 lira civarı.

Tercih etmemde ki en önemli sebep; sıfır paraben ve cruelty free özellikte olmaları. Olabildiğince doğal takılmaları da bi' diğer etkenlerden tabi.
        - Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

La Roche Posay Effaclar Gel ve La Roche Posay Effacler Tonik kullanıyorum. Haftada 1-2 kere de döner başlı yüz temizleme fırçasıyla yüzümü temizliyorum, günde 3 litre su içiyorum.

Yorum

Hanz de Fuko Natural Champoo
            Hanz de Fuko Natural Conditioner
            Zorah 100% saf argan Yağı
            100% saf organik soğuk press hindistan cevizi yağı

Yorum

Cilt bakımı hakkında bir sorum var; istisnai durumlar haricinde sağlıklı bir cilt için yüzü kaliteli bir ürün ile temizleyip sonrasında nemlendirmenin yetersiz kaldığı durumlar var mı? Ekstra ürünler gerekli midir, niçin?

Yorum

• murrjm
                murrjm Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Cilt tipinize bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Örneğin yağlı bir cilde sahipseniz sebum dengeleyici kil maskeleri kullanmak gerekebilir. Ya da cilt gözenekleriniz çok tıkanıyorsa peeling jeller kullanabilirsiniz.
                Bunun için sizin cildinizi tanıyıp ona göre ürün gruplarını belirlemeniz gerekiyor.
                Dermalogica markasının internet sitesinde cilt tiplerine ve sorunlarına yönelik oluşturulmuş başlıklar var.Oralara bakmanız faydalı olabilir

• Miriel
                Miriel Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Anladım, teşekkürler.

Dermalogica bütçemin üstünde kalması nedeniyle La Roche Posay temizleyici jel ve nemlendirici sipariş verdim. Bir deneyelim bakalım, duruma göre ayarlamalar yapacağım.

• murrjm
                murrjm Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                La Roche Posay 'ın bir kaç ürünü ben de kullandım ve memnun kaldım.Fiyat/Performans olarak tercih edilecek bir marka

Benim standart ürünler belli

Dermalogica Temizleyici Jel - Daily microfoliant- Nemlendirici - Koltuk altı Stick

Clinique göz altı kremi

Yorum

• Miriel
                Miriel Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Umut hocam, microfoliant nedir diye sorsam? Jelden sonraki işlevi nedir? Teşekkürler.

Peeling yapıyor hocam. Sadece akşamları yatmadan kullanıyorum onu. Ölü hücreleri arındırıyor. Heralde Dermalogicanın en çok satılan ürünü olabilir..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
                Peeling yapıyor hocam. Sadece akşamları yatmadan kullanıyorum onu. Ölü hücreleri arındırıyor. Heralde Dermalogicanın en çok satılan ürünü olabilir..
                Anladım, La Roche Posay ürünleri yarın gelecek onları bir kullanayım sonra bir daha danışırım buraya

Yorum

Yukarıdaki Hanz de Fuko ürünleri kullanan arkadaşın parfüm listesi yakın zamanda uzar gider benden demesi Her baba yiğidin harcı değil pahalı ürünler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uyar48 View Post
                    Hanz de Fuko Natural Champoo
                    Hanz de Fuko Natural Conditioner
                    Zorah 100% saf argan Yağı
                    100% saf organik soğuk press hindistan cevizi yağı
                    Bu markanın satışı yurtiçinde var mı? Kısa bir süre baktım ancak göremedim.

murrjm , teşekkürler ben de bu şekilde araştırmıştım. Temizleyici jel artı şu nemlendiriciyi aldım Doğrusu, nemlendiriciyi daha farklı bir ürünle değiştirsem mi diye düşünüyorum.

Yorum

• murrjm
                      murrjm Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Yağlı veya yağlıya dönük karma bir cildiniz varsa tercih ettiğiniz ürün doğru gibi duruyor.Denemekte fayda var

Goz altlarim zombi gibi oldugundan hic tiriviri yapmadan Garnier BB Cream kullaniyorum valla mis.
                    Ondan baska Lush'in urunlerine bayilirim

Yorum

Almanya'dan akrabalarımın getirdiği Balea marka şampuana bayılmıştım. İlk baş dandik bişeymiş gibi geldi gözüme. Kutusu falan özensiz. Kullandıkça hoş bir ürün olduğunu fark ettim. Bitince bir daha da bulamadım. Eğer bir yerlerde bu ürün satılıyorsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Paranoid Android View Post
                        Bütün hazine diğer forumda kaldı.
                        Bak böyle aklıma geldikçe üzülüyorum.

Neyse burdan sıfırdan başlıycaz

Sephora da tesadüfen indirimde görüp aldığım Rexaline Hydra-Dose kuru ciltler için olan nemlendiriciye başladım.
                        Yaklaşık 1 aydır traş olmadığım için cildim rahatladı, bu da şimdilik çok soğuk olan havada iyi gibi kutu bitince yorum yaparım.

Name:	IMG_20170116_132926.jpg
Views:	200
Size:	263.8 KB
ID:	2411

Name:	P_20160908_103317.jpg
Views:	185
Size:	335.4 KB
ID:	2412

Name:	IMG_20170116_133041.jpg
Views:	203
Size:	189.0 KB
ID:	2413

Name:	P_20160908_103517.jpg
Views:	201
Size:	346.1 KB
ID:	2414

Size skinceuticals markasının hydrating b5 serumunu öneririm müthiş nem veriyor içeriğide gayet güzel
                        http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Paranoid Android
                          Paranoid Android Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Yeni bir ürün almamaya çalışıyorum şu an bana 1 sene yetecek kadar ürünüm var stokta Öneriniz için teşekkürler...
                      İşleniyor...
                      X