Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
n11 uzerinde bulunan ve ismini vermek istemedigim bir firma, ogle vakti batch kodunu ogrenmek icin gonderdigim mesajdan sonra parfume tam 180 TL zam yapti. Nedenini sordugumda yeni kampanyaya gecildiginden eski fiyatin gecerli olmasi yuzunden dediler.
n11 uzerinde bulunan ve ismini vermek istemedigim bir firma, ogle vakti batch kodunu ogrenmek icin gonderdigim mesajdan sonra parfume tam 180 TL zam yapti. Nedenini sordugumda yeni kampanyaya gecildiginden eski fiyatin gecerli olmasi yuzunden dediler.
Millesime Imperial - Creed
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bir göz attım fiyatlara herşeye küçük bir zam(zamcık) gelmiş. Örneğin 280 olan fiyat 340 a yükselmiş. Hal böyle olunca eldekilere sarılacağız belli oldu https://www.youtube.com/watch?v=f-V0FF8DIH4 Levent Kırca efsanelerinden
Ben müşteriye bu şekilde yaklaşan tüm firmaların adının duyurulmasından yanayım. Hangi firmanın ne kadar müşteri dostu, ne kadar şark kurnazı olduğunun bilinmesinin hem bizim bilinçlenmemiz, hem de o firmaların yaklaşımını gözden geçirmesi için önemli olduğunu düşünüyorum.
Hocam geçenlerde 1v1y'den bir parfüm sipariş edeyim dedim. Carven, 10 gün beklettiler beni tedarik süresi diye. 10. günün sonunda müşteri hizmetlerini aradım 5 gün daha tedarik süresi görünüyor dediler. 15 gün tedarik süresi dehşet bir şeydi siparişimi iptal ettirdim. Bu durumu göz önüne alarak alışveriş yapılmasını tavsiye ederim.
Ben sepete iki adet franc boclet cocain ekledim ödemeye geçtim inmedi fiyat. Cocainde indirim oluyorsa iki kişi alabiliriz ortak çıkarsa yüzde 25 olur indirimli
Yorum