Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Seçmece Split v.2 # KAPANDI-ARŞİV

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Aryan kargo şubesinden bekleniyorsunuz. Kargonuz geri dönmesin

    Yorum


    • teşekkürler emeğinize sağlık.bir kaç gündür bu siplitten faydalanıyorum

      Yorum


      • Arkadaşlar günaydın. Parfümlerini teslim alamayan var mı?

        Yorum


        • Son kargo da yola çıktı.

          PassedPawn 501881129479 Yurtiçi Kargo

          Yorum


          • Parfümlerimi problemsiz olarak teslim aldım Hocam,elinize sağlık.

            Yorum


            • Mustafa bey split için yorum sayfası açmadı buraya yazayım bari;

              Elimdeki Numuneler: Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme, Nicolai New York Intense, Pierre Guillaume Intrigant Patchouli 08 , Guerlain Vetiver , Guerlain Vetiver EDT (Vintage Buzlu Şişe), L'occitane Mandarin & Immortelle, Olfactive Studio Chambre Noire ,Nicolai Cuir Cuba Intense,Thierry Mugler A*Men Ultra Zest

              Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme: Sentetik yapıda, farkedilirliği yeterli fresh bir parfüm. Sentetikliği rahatsız edici boyutlarda değil.

              Nicolai New York Intense: Bu kavramı galiba fragrantica da okumuştum "ortadoğuda bir berber dükkanı". Bence doğru bir tespit. Fresh oryantal olarak tanımlanmalı. Berber dükkanı kokusu ama ortadoğuda bu dükkan. İşyerinde parfüm dekantını denemesi için arkadaşımın koluna sıkmıştım. Odaya kısa bir süreliğine girip çıktım ve odadaki parfüm kokusu beni çok şaşırttı. Eski kafa, oryantal , biraz itici bulduğum bir parfüm kokusu vardı. Kısa süre sonra koku açılıyor. Yakından kokladığınızda traş köpüğü nüansı alıyorsunuz ve bu parfümün tek modernleştirilmiş yanı. Belli bir mesafe uzaklıktaki insanlara iyi koktuğunu düşünmüyorum (demode bir koku alıyorlar diye düşünüyorum). Bazı günler nadirde olsa lavanta baskın kokuyor. Parfümü böyle davranmaya iten etmenlerin ne olduğunu bilmiyorum. Şahsi kullanım için keyifli, ama beni karşıya tanıtma şekli açısından kötü buldum. Kalıcılığı çok iyi bir gün sonra koku arada sırada elbiseden burnuma geliyor.

              Pierre Guillaume Intrigant Patchouli 08 : Şu ana kadar paçuli parfümlerinden nishane pathouli kozha denemiştim. Kendine özgü , ham yapıda bir parfümdü. Keyif aldığım ama sadece evde kullanmaya cesaret edebildiğim bir çalışmaydı. PGIP 08 ise bence daha giyilebilir, daha keyifli, daha çekici bir havada. Kalıcılık ve farkedilirlik konusunda çok zayıf ne yazıkki. İnsanların şahsi alanınıza girmesi lazım.

              Guerlain Vetiver : Kalıcılığının kullandıkça iyi olduğunu farkettim. Bununla birlikte zamanla sentetik yapısını da farkettim. Boğazımı hafiften kurutan bir yapısı var. Farkedilirliğini hala yeterli bulmuyorum.

              ​​​​​​​Guerlain Vetiver EDT (Vintage Buzlu Şişe) : Normal GV ye göre daha çiğ bir vetiver. GV ye göre sentetik havası az. Kalıcılığı da daha az gibi geldi. GV buna göre daha tatlımsı. Amatör bir burunun yorumu tabi.

              L'occitane Mandarin & Immortelle : Elbise üzerinde kalıcılığı fena değil. Ama farkedilirliği çok düşük. Burnumu dayamama gerek kalmadan muhtemelen en fazla 15 dakika kokuyu alabiliyorumdur. Modu yükseltme parfümü denebilir. İş yerinde acaba beğenmezler mi diye korkmadan, arkadaşlara denemesi için ikram ettiğim nadir parfümlerden. Keyifli bir gürme. Turunçgil, bal ve geriden gelen ölmez otu çiçeği kokusu.

              Olfactive Studio Chambre Noire : Tütsü ağırlıklı, farkedilirliği düşük bir parfüm.

              Nicolai Cuir Cuba Intense : Cuir cuba keyif aldığım bir parfüm. İşyerinde yaklaşık 1,5-2 metre uzaklıktaki arkadaşımdan "senin taraftan güzel bir koku geliyor" iltifatı aldım.Bir başka arkdaşımda "yine güzel bir parfüm kullanmışsın" dedi. Bazen yürürken arkamdan havayı derince ciğerlerine çeken insanları duyuyorum. Zaten yapısında tütün bulunduran parfümler rüzgarlı havada çok güzel kokuyor.Anatoline Sumerian hafif bir meltemde beni şaşırtmayı başarmıştı mesela. Farkedilirliği ilk iki saat iyi, kalıcılığı ise eh işte dediğim bir parfüm. Sabah erken saatlerde kullandığım parfüm öğlene doğru etkisini baya yitirmiş oluyor.

              Thierry Mugler A*Men Ultra Zest : Pure Havana + şekerli sakız. Kalıcılık ve farkedilirlik pure havana ile aynı (vasat).

              Yorum


              • cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Elinize agziniza saglik hocam
            İşleniyor...
            X