Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Seçmece Split # ARŞİV

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • EFT yaptım cantona8 anlayış için teşekkür ederim.

    Yorum


    • Bireysel katkıdan ziyade forum olarak splite katılanlara paylaştırma yapılırsa sorunları da paylaşmış oluruz ve de olay daha hafif bir şekilde atlatılmış olur bence.

      Yorum


      • Yönetimden herhangi bir reaksiyon gelmedi. En azından öncelikle acil durumu çözmek için bir adım atabiliriz. Akan parfümün ederi 1092 (42 x 26) tl. Bunu splite katılan kişi sayısına bölebiliriz. Bu şekilde minimum destek tutarını belirlemek adil olur diye düşünüyorum. Tabii ki katılım şu durumda isteğe bağlı. Zararı, splite katılan 39 kişiye bölersek 28 tl gibi bir rakam çıkıyor. Herkesin katılıp katılmayacağını da bilemeyeceğimize göre maksimum destek tutarını ise ucu açık bırakmayı makul buluyorum.

        Özetle, splite katılanlar (tabii ki katılmayanlar da destek olabilir) olarak en azından 28 tl'yi cantona8 'in hesabına zarar karşılama adına gönderirsek kendisinin hayal kırıklığını bir nebze hafifletebileceğimize inanıyorum. Umarım başarılı oluruz.

        Mustafa Burak ÇELEBİ
        T.C. Vakıflar Bankası
        IBAN: TR53 0001 5001 5800 7302 4436 83
        Trabzon Şubesi - S00046 Hes. No: 00158007302443683



        usözen
        marooned
        mususta
        _sefa_
        Esirger42
        Feba2008
        mueve
        aydın10
        fsater
        Sparfume
        keremist
        Nikita_E
        Acemiburun
        Medea
        Mehmetburuk
        teafortwo
        Powerty
        Lostcode
        NightManager
        M14Y
        junleon
        Aryan
        anigemini
        Gokay000
        volcanolover
        seboalis
        Asaid
        Ckone
        omerikb
        Abbathdoom
        Coul
        PPBurn
        Acarto26
        Swann
        ufuk.mercan
        yasin koc
        orbital

        Yorum


        • Lostcode
          Lostcode Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hocam ön ayak olduğun için teşekkürler gerçekten çok iyi oldu bu.

        • Nikita_E
          Nikita_E Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ben de gönderdim.

        • cornelius
          cornelius Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          rica ederim, naptım ki..

      • Ben birazdan gönderiyorum

        Edit : gönderdim ben splitin sonuna doğru duruma bakarız gerekirse ilave gönderebilirim.


        Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


        Son Düzenleme yasin koc; 16-03-21, 16:18. Tarafından yapıldı.

        Yorum


        • Odeme tamamdir. Tesekkurler emegi gecen arkadaslara

          Yorum


          • Bende yaptım ödemeyi

            Yorum


            • Kargomu az önce hasarsız teslim aldım ve Mustafa kardeşimizin zararını telafi etmek amacıyla cornelius arkadaşımızın ön ayak olduğu girişimi canı gönülden destekliyorum.

              Yorum


              • Ben zaten özelden ulaşıp Mustafa beye önceden para göndermiştim. Kendisi kesinlikle bu konuda telepte bulunmadı. Forum burada desteklerini belirtince, bende buraya yazarak desteğimi belirtmiş olmak istedim.

                Bununla birlikte yanılmıyorsam nishane splitinde matrai 'de splitlerde kırılmalar dökülmeler yüzünden cebinden para harcadığını yazmıştı. Eski splitleri incelerken görmüştüm. Splitler sadece Mustafa beyin canını yakmamış forumda. Yine eski splitleri incelerseniz eski fiyatlarla yeni fiyatlar arasında uçurum olduğunu görürsünüz. Parfüm fiyatlarını döviz kuru belirliyor. Eskiden bir şişe parfümün kırılması ile şimdiki aynı şişenin kırılması arasında üzücü bir fiyat farkı var. Hata tolerans etmiyor artık fiyatlar.

                Yorum


                • Kırılan şişenin telafisine katıldım. Açık kalırsa ilave yaparız.

                  Yorum


                  • Kırılan şişe için ilave yapıldı eksik kalırsa yine yaparız Mustafa hocam.

                    Yorum


                    • Yani ne parfumlere neler ödüyoruz. Hocam öncelikle parfumu saglıklı bir sekilde teslim aldım. Yarın ben size 40 tl civar bir extra ödeme gerçekleştiriyor olacağım. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun.

                      Yorum


                      • Madem parfümler hepimize ait o zaman zararı da hepimize ait. Zararı karşılama için ilk adımı atan arkadaşlara da tesekur ederim.

                        Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                        Yorum


                        • Tam destek 👍🏽

                          Yorum


                          • Arkadaşlar şimdi girebildim foruma adam akıllı ve okudum yazdıklarınızı. Öncelikle böyle bir durum karşısında hızlıca aksiyon alabilen bir topluluğun içinde yer almaktan gerçekten gurur duydum. Şunu söylemeliyim ki; bugüne kadar 5-6 kez başıma gelen bu tür olaylar karşısında bir şekilde elimden geldiğince zararı bölüştüm ya da üstlendim. Keza onca splitin içinde bu sayı aslında çok çok az bile sayılır. Ama bu son olayda, özellikle de üzerine titreyerek ve özenle paketlememe rağmen bir kapak arızası yaşadık ve bir miktar parfüm hiç oldu. Üzüntüsü bir yana maddi tarafı da artık beni düşündürmeye başladı. Kendime şunları sordum: Dekant sızdırır, şişeyi satan ya da üreten sorumlu değil. Parfüm sızdırır (ki splitteki Dunhill Century tam olarak bu sebepten değişime gönderildi. Evet enteresan ama sıfır parfümler de akıp, boşalabiliyor.), satan firma ya da marka ya da distribütör sorumlu değil. O kadar özenmeye rağmen kargoda parçalanır, kırılır, kargo sorumlu değil. Burada bir sorun vardı zaten de başımızı çok ağrıtmadığından belki üstüne düşmedik şimdiye kadar. Ama bu artık bir tecrübe oldu ve tecrübeyi de aştı. Dolayısıyla bu durumu hiç olay olmadan gündeme getirmek, belki altı boş olur diye içimden gelmemişti. Olayı yaşayınca da konuyu açma gereği hissettim. Bu split için kesinlikle bir talebim yoktu. Çünkü kurallarda başta belirtilmemiş bir durum için aksiyon oluşturmaya çalışmak benim için hoş olmazdı. Bu hususta, yönetimden önce inisiyatif alan ve konuya müdahil olarak çözüm öneren herkese çok teşekkür ediyorum. Mahcup olduğumu bilmenizi isterim. Ayrıca bundan sonraki splitlerde, kurallarda bir değişikliğe gidilmesi yönünde bir talepte de bulundum yönetici arkadaşımıza. Çünkü bu şartlarda sorumluluk alıp (bu son splitin hacmi 40bin₺ idi) üstüne de emek ve zaman harmanlayıp, bu tür durumlar yaşandığında da spliti yapan kimselerin zarar görmesini istemem. Bunu forumun bir üyesi olarak söylüyorum. Bu olayda da kendi payıma düşeni, sizler gibi splite katılan biri olarak ben de ödemek istiyorum. İlgili üyemiz ile görüşerek kendisine de zararının iadesini yapacağımı bildireceğim. Destek olmanız çok çok kıymetli idi. Bundan sonraki splitlerde de artık oluşabilecek bu tür durumlar karşısında bir yol belirleme vakti gelmiştir diye düşünüyorum.

                            Ayrıca eksik gelen parfümler nedeniyle yapılması gereken iadelerle de yarın ilgileneceğim ve ne kadar iade edileceğini yazacağım yine ilgili arkadaşları etiketleyerek. Sonrasında bana IBAN bilgilerini göndermelerini isteyeceğim. Century de yarın elimde olacak bir aksilik olmazsa. Tüm paketler hazır. Sadece Century dekantlarını içlerine ilave edip paketi kapatacağım ve kargoya vereceğim. Böylelikle güzel bir spliti daha noktalamış olacağız. Sonrasında yorumlarda buluşuruz.

                            Herkesin gönlüne sağlık. Hepinize iyi akşamlar diliyorum

                            Yorum


                            • işlem tamamdır, teşekkürler

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X