Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Seçmece Split # ARŞİV

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Bir kaza olmuş ve kargo aşamasında Kilian Royal Leather tamamen akmış... Zararın büyüklüğüne ve parfümün bulunmasının zor olmasına çok üzüldüm. Elimdeki imkanlar çerçevesinde zararı karşılamaya çalışacağım. Hayırlısı. Geçmiş olsun diyeyim.

    Yorum


    • Asaid
      Asaid Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      geçmiş olsun, kazalar normal ama onca parfüm arasından Royal L.'a rastlamış olması gerçekten şanssızlık olmuş.

  • Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
    Bir kaza olmuş ve kargo aşamasında Kilian Royal Leather tamamen akmış... Zararın büyüklüğüne ve parfümün bulunmasının zor olmasına çok üzüldüm. Elimdeki imkanlar çerçevesinde zararı karşılamaya çalışacağım. Hayırlısı. Geçmiş olsun diyeyim.
    Böyle durumlar için bir split sigortası oluşturamaz mıyız katılımcılar arasında? Belirli bir tutar toplanabilir hepimizden ve böyle kazalarda bir destek fonu olarak kullanılabilir diye düşündüm.Splitlerin başka herhangi bir aşamasında bir sorumluluğumuz olmuyor, böyle bir şey yapabilirsek bir ucundan tutmuş oluruz...

    Yorum


    • junleon
      junleon Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Düzeltme: Herkes adına yorum yapmış gibi olduğumdan bu bölümü sildim.

      Yeni Yorumum : Zarar paylaşımı olacaksa katılabilirim.
      Son Düzenleme junleon; 15-03-21, 18:46. Tarafından yapıldı.

    • orangeverte
      orangeverte Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Katılıyorum 👍

  • Laura Biagiotti Roma Uomo EDT
    Bu parfümü Gokay000 adlı arkadaş şişeli almış. Şişe sana ulaşınca üretim yılını yazabilir misin? Tekrar karşıma çıkarsa reformulasyon filan araştırma yaparım. Tenimde baya maskülen bir davranış sergiledi. Hoşuma gitti.

    Birde arkdaşlar araştırmaya dalmışken kaşla göz arasında anka kuş jezebel spliti doldu. Bu şişenin splitine katılan arkadaşlar, eğer splitin sonuçları Mustafa bey tarafından ayrı bir sayfada yoruma açılırsa o sayfada jezebeli yorumlayabilir mi? Merak ettiklerim: 1- Koku feminen taraftamı 2- Karanlık ve gothic tarz yorumu doğrumu 3- Koku yanınızdakiler tarafından farkedilebiliyormu? TEşekkürler
    Son Düzenleme junleon; 15-03-21, 21:08. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • junleon
      junleon Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Santal Royal denemiştim, az çok kafamda canlandı. Vakit ayırıp sorularımı cevaplandırdığınız için teşekkür ederim.

    • cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Herks parfumlerine ulassin da oyle acayim diye dusunmustum ama basligi ben yarindan itibaren acayim. Sicak sicakken yorumlayalim 👍

    • teafortwo
      teafortwo Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      junleon rica ederim, ne demek..

  • Kargomu sorunsuz teslim aldım. Split için teşekkürler..

    Yorum


    • Hem split yapıp hem zarara girmemelisiniz. Her fikri desteklerim.

      Yorum


      • Bana uyar.. her duruma ok

        SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

        Yorum


        • Forumumuzdan kidemli bir arkadasimiz öncülük ederse hem şu an ki durumu ortadan kaldirma hem de ilerisi icin gerekli dayanisma gosterilir diye düşünüyorum.

          Yorum


          • Orjinal yazı sahibi: teafortwo View Post

            Böyle durumlar için bir split sigortası oluşturamaz mıyız katılımcılar arasında? Belirli bir tutar toplanabilir hepimizden ve böyle kazalarda bir destek fonu olarak kullanılabilir diye düşündüm.Splitlerin başka herhangi bir aşamasında bir sorumluluğumuz olmuyor, böyle bir şey yapabilirsek bir ucundan tutmuş oluruz...
            Bence uygulanabilir bir fikir. Yapan kişi hem zaman ve emek harcıyor, üstüne de bir kaza durumunda zararı karşılamaya çalışıyor. Yönetimin splitlerde yaşanabilecek bu gibi durumlarla ilgili net bir kural koyması gerekir. cantona8 'i en azından bu şekilde destekleyebilmeliler diye düşünüyorum. Reaksiyon gelmemesi halinde tekrar üstünde konuşulabilir, gerekirse sorumluluk alırız - en azından elimden gelen bir şey varsa ben yapmaya hazırım-, bir şekilde çözülebileceğine eminim. Böyle durumların ne kadar heves kırıcı ve sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum, açıkçası cantona8 'in de instagramdan split yapan ya da başka mecralarda kendini paylaşmaya adamış 203498230948 arkadaşa katılmamış olmasını forum için önemli buluyorum. Umarım benzer düşünen insanlarla bir yol alınabilir. Kendi adıma bu konu için gerekirse sorumluluk alabileceğimi tekrar belirtmiş olayım.

            Yorum


            • junleon
              junleon Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Aslında beklentimiz bu yönde cornelius. Mustafa bey yanlış anlaşılma kaygısı taşıyor. Yönetimle görüşmenizde fayda var. Benim aklımdada dekant ve parfüm şişesi için bir fiyat artırımı var. Kişinin talep ettiği şişe sayısı arttıkça kargodaki risk faktörü artıyor çünkü.

            • cornelius
              cornelius Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              dediğiniz gibi cantona8 'in böyle bir şeyi gündeme getirmekten kaçınması bile çok şey ifade ediyor. yönetim de sonuçta forum üyeleri, okuyabiliyor olduklarını düşünüyorum. bu konudaki yorumları beğenebiliyorlar da hatta, o yüzden buna rağmen bir adım atmamalarını ya da en azından bir düzenleme düşüneceklerini bile söylememelerini de anlamakta zorlanıyorum.

          • Ne gerekiyorsa sorgusuz sualsiz tamamım ben payıma düşen ne varsa hemen gönderebilirim.

            Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

            Yorum


            • Mustafa hocam öncelikle geçmiş olsun forum nasıl aksiyon almak isterse her zaman desteklerim önemli olan hevesler kıırlmasın biraz empati yapmak yeter zaten durumu anlamaya kendi adıma her türlü desteğe hazırım.

              Yorum


              • O zaman bu splite katilan kisiler belli , su an ki sorunu ortadan kaldirmak adina 1100tl yi kisi sayisina bolsek (iban belli zaten) burada ki amac maddi boyutundan öte dayanisma ve sorumlulugu paylasmak.
                Bundan sonra ki splitler de de daha once bahsedildigi gibi basindan belirli bir rakam belirlenir, herhangi bir sorun olmazsa da cekilisle hediye veririz ya da yardım kurumuna bagislariz.

                Yorum


                • Bir an önce aksiyon alır mısınız cantona8? Ben kendi adıma kabul edemem hem split yapıp hem zarar etmenizi. Ayrıca hiç dile getirmemiş olmanız büyük incelik..

                  Yorum


                  • Bu konuda fikir beyan arkadaşlara can-ı gönülden katılıyorum. Nasıl ki splitte güzellikleri paylaşıyorsak sorumluluğu da paylaşmalı ve böylece dayanışma göstermeliyiz.

                    Yorum


                    • Değerli arkadaşlar. Bu konuda benim bir tutum sergilemem, benim kurallarıma göre mümkün değil Hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Ben yukarıda sadece fikrimi beyan ettim. Bu split özelinde değil, gelecek splitler için yani. Takdir de yorum da yönetimin ve sizindir. Geçmişte de birkaç kez sorun yaşadık ama yansıtmadan halletmeye çalıştık aramızda. Yine öyle olacak. Ben, ilgili arkadaşımızın çok hevesle aldığı bir parfümün başına bunun gelmesine daha çok üzüldüm. Kendimden biliyorum çünkü nasıl bir heves olduğunu. Ben splitlerde mutlaka belirtilmesini istiyorum kayıp ve kaçakların. Çünkü şişelerde olmasa da dekantlarda da kaçak veya sızma olabiliyor. Teknik detaylarda maalesef bunlar var. Ama çoğu zaman küçük şeyler için helalleşip konuyu kapatıyoruz. Büyük çaplı sorunlarda ise bir ortak akıl kullanılabilir. Gokay000 ın da dediği gibi, para zaten bizim paramız olacağından, herhangi bir aksiyon yaşanmadığı takdirde bu paraları, yukarıda da bahsettiğim gibi, hediye, yılbaşı, kadınlar günü vs gibi etkinliklerde veya hayır kurumlarına bağışlarda kullanabiliriz. Bu bana makul geldi. Yalan yok. Olayın faili olarak değil, aranızdan biri olarak yazıyorum bunu. Samimiyetimi biliyorsunuz

                      Neyse benim bu konuda söyleyeceklerim bu kadar. Hassasiyet göstermeniz başka bir mutluluk zaten. Herkese iyi geceler diliyorum

                      Yorum


                      • yonetim karar verene kadar bu zararı sizin yuklenmenize izin veremem. zararın bir kısmını karşılamak adına bir miktar parayı hesabınıza gönderdim. çok teşekkürler.

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X