# Talepler işlendi. Splitin kapanışına daha çok uzun bir süre var. Ama gidişata göre kuralda bir maddede istisna yapılarak, Suleko'larda min talep tutarını 3ml e çekebiliriz. Gerçekleşirse de, sonucundaki kararınıza saygı duyarız tabi ki. #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Seçmece Split # ARŞİV
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 2 beğenme
-
MFK Silk Mood Extrait (Dekant Olarak Verilecek) - buna 2 ml katılmak istiorumOrjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Talepler işlendi. Splitin kapanışına daha çok uzun bir süre var. Ama gidişata göre kuralda bir maddede istisna yapılarak, Suleko'larda min talep tutarını 3ml e çekebiliriz. Gerçekleşirse de, sonucundaki kararınıza saygı duyarız tabi ki. #
- 1 Beğen
Yorum
-
Hocam yanlışlıkla satin mood a eklemişim pardonOrjinal yazı sahibi: NightManager View Post
MFK Silk Mood Extrait (Dekant Olarak Verilecek) - buna 2 ml katılmak istiorum
Düzelttim.
Yorum
-
-
Afnan Incense ile ilgili Nokta Kozmetik Muhip beyin de iddialı bir parfüm olduğu ve bu fiyata göre Interlude ile çok rahat yarışır olduğu ama birebir kopya olmadığı yönünde bir yorumu vardı.Orjinal yazı sahibi: loading View PostAfnan Supremacy Incense için Amouage Klasik Interlude'un ilk versiyonu şeklinde yorumlar okudum ( özellikle performans olarak ), heyecanla dolmasını bekliyorum bakalım
- 3 beğenme
Yorum
Yorum