Marc-Antoine Barrois Ganymede 10 ml
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Degisikler & Yeniler Spliti v.1 + v.2 #
Çökme
X
-
cantona8 Hocam acaba şişeli almlar için dekant talebi miktarı bu split için biraz düşürülebilinir mi ? Çünkü fiyatlar yüksek ve az sayıda parfüm var hani şuan dolma ihtimali olan parfümlerden 10 ml veya 15 ml taleb etmek 300-450 tl yi buluyor
- 1 Beğen
Yorum
-
Zoologist ler güzel oldu hakikaten..
Bee, Elephant, Koala, Musk Deer, Rhinoceros ve Sloth için 2 ml (satın alınmayacak şişeler belli olduğunda,talepleri kesinleşenlere aktaracağım)
İlaveten, Kilian - Angels' Share 5 ml ve Amouage - Eclave 3 ml rica edeceğim.
Uğraşlar için şimdiden teşekkürler..
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Swann View PostBee için ikinci şişe açabiliyor muyuz? Ödeme ne zaman yapılacak belli mi?
- 1 Beğen
Yorum
-
# Talepleri işledim. Min alım tutarından çok katılım önemli. 2şer ml de olsa herkes denesin isterim Özellikle Zoologist ve Parfumerie Particuliere alışılmışın dışında kokulara sahip. Les Liquides Imaginaires da ülkemizde bulunmayan bir marka ve kendi tarzında çok iyi parfümleri var. Bir parantez de Angel's Share için. Denemeyi çok istiyorum ben de #
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Split sonunda yer kalırsa alabiliriz. Zaten bahsettiğim gibi, (***) yıldızlı olanlardan ilk dolan 5 şişeyi alabileceğiz muhtemelen. Ödeme konusunda ne kadar öteleyebilirsek öteleriz. Bu bir fırsat gibi oldu sonuçta. Beklenmeyen bir splitti.
- 1 Beğen
Yorum
-
Yorum