Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Zamana yayılabilecek gibi olursa split - ilkine yetişmez ise bir sonraki de olur- Frassai El Sur koleksiyonu çok güzel olur..
Ayrıca Killian yenileri +1
Odemeleri uzatabildigimiz kadar uzatiriz eger spliti yapabilecek talep olursa. Zaman olarak tek handikap indirimli fiyatlarin muhtemelen yarin aksam, en gec pazar aksam sona erecek olmasi kanimca..
A tabii içinde bulunduğumuz indirim dönemi için çok hızlı olmak gerek, El Sur yetişemez mesela, ben genel olarak split için öneriler kisvesinde değerlendirmiş oldum başlığı Lutens önerisi ile gelen arkadaşları destekliyorum kısa vade için..
Burası güncelken buraya bırakayım önerimi. Anka kuş parfüm ürünlerini yakın zamanda nokta kozmetiğe gönderiyormuş. Bu split için değil ama nokta ile konuşulup bi bakılabilir mi ? Türk bir üretici ve geçenşerde de bir ödül kazanmıştı. Ayrıca el emeği parfümler oldukça ilgi çekici. Bi düşünülebilinir. Bu split içinde makyajtrendinden serge lutens neden olmasın ? Oldukça indirimli zaten indirimler baslıgı altında sorularımı yöneltmiştim özel serisi bi ilgimi çekiyor
Mustafa Hocam, enerjinize hayranım ben bir makalenin daha yeni literatür taraması kısmını yazmaya başladım 1 aydır, siz maşallah 1 ayda 2 mi artık 3 mi split yapıyorsunuz valla bravo 👏
Bu arada çok güzel parfümlerden bahsedilmiş, gerçekleşir ve yeterli katılım sağlanılırsa efsane bir split olur ama unutulmaması gerek ki 15 gün sonra yılbaşı indirimleri gelecek ve hemen hemen aynı kampanyaların olacağını düşünüyorum. Döviz kurlarınında bu süreçte extreme bir olay yaşanmazsa sabit yada bir miktar aşağıya gevşeyeceğini düşünüyorum. Saygılar 🎩
# Arkadaşlar önemli bir noktayı tekrar vurgulayayım. *** lı parfümlerden en erken dolan 5 tanesini falan alabileceğiz. Taleplerinizi ona göre belirlerseniz spltin gidişatı açısından daha hayırlı olur. Diğer parfümler için de indirim ne kadar süre geçerli ise artık. Fiyatı sabit olanlar şimdilik Amouage'lar. #
Yorum