Dolar normal seyrindeyken Rogue getirebilen birisi olsa güzel olurdu.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tez Zamanda Split'i Yapılması Gereken Kokular
Çökme
X
-
Yorum
-
SHL 777 ler genel olarak arabic tarz kokular hocam, kalıcılık sorunları da bariz bir şekilde belli. Ama kimine göre değişkenlik gösteriyor tende kalma durumu. 6 Sene önce 50 ml şişelerde 250 TL ile 500 TL arasında satılıyordu. Şu an 4000 TL lerde şaka gibi:-)) Bu parayı hak eden bir parfüm değiller bundan emin olun. Ama denemek isteyenler deneyebilir tabi ki de, amaç merakımızı gidermekSon Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 07-12-20, 10:58. Tarafından yapıldı.
-
Swann ben markanın bir çok parfümünü denedim o hira da dahil güzel ama çok abartılacak tarafı olmayan baştan sona hafif tatlı amber parfümü bazı markalar areej de dahil 5-10 bin yıllık amber kullandık diyorlar parfümlerde ama ben bir etkisini farklılığını bulamadım tavsiyem markadan Mortal Skin,Lufu,Oud,Wish Come To True ve Taklamakan denemeniz fırsatınız olursa , kokuların geneli Ortadoğu temasında kaliteli kokular ama 3-4 bin lira edecek parfümler değiller maalesef ki merak ettiğiniz o Hira markanın en pahalı parfümü o paralarla ne amberler alınır diyeyim sadece
-
-
Orjinal yazı sahibi: pomak View PostRPL Parfüm den daha önce deneyip çok beğendiğim XVII Patchouli Secret ile denemediğim fakat Pierre Bourdon elinden çıkma iyi olduğunu düşündüğüm XV Oud Voyage
Bundan sonra da Maurice Roucel spliti olabilir, 30 ml'i 525 Euro olan Jardin Nocturne parfümünü deneyebiliriz. Bize gelişi 600 Euro'yu bulsa, 30'a bölersek ml'i 20 Euro'dan... Euro olmuş zaten 10 TL...1 ml'i 200 TL! Olur -ki bu durumda bir misk geyiğini evde beslemek daha uyguna geliyor. Sadece sesli düşünüyorum arkadaşlar...Son Düzenleme Aryan; 21-03-21, 10:31. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum