Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Dostum selamlar.. Ben uzun zamandır bu piyasadan uzaktayım.. Elimde tom ford tobacco vanilia mevcut ve ortalama 80-85 ml kadar var... Şişeli ama kimden aldığımı hatırlamıyorum forumsçdan güvenilir birinden almıştım ve onu bile unuttum... Konuyla alakalı değil omyüzdende kusura bakma.. Sormakmistediğim faturası yok ama orjinal bir ürün.. Satmak istersem fiyatı nekadar eder burada?
a-) Satış yetkisi olmayan üyeler satış başlığı açamazlar, satılık ürünlerine dair mesaj atamazlar. Çeşitli koşullar sağlanıp onaylandıktan sonra satış yetkisi kazandıkları taktirde satış başlığı açmalarına izin verilir.
b-) Parfüm Hobisi'ne 3 Şubat 2017 tarihi de dahil olmak uzere bu tarihten önce kayıt olan kullanıcılar ancak 100 mesajı geçmeleri halinde satış hakkı kazanırlar.
Ali kardeş sanırım bana cevap olarak yazmışsınız ancak benim mesajı tam olarak okusanız amacımı anlardınız.. Ben sadece bir ürün hakkında fiyat için fikir almak iatedim.
Merhaba, fiyat almak için yazdığınızı anladım fakat sonda yazdığınız "Satmak istersem fiyatı nekadar eder burada?" için hatırlatma yapmak istedim, emin olamadığım için.
Yok satmak istersem elbet satış yapan dostlarımsan rica ederim ve kuralları çiğnemem emin olabilirsiniz.. Sadece maddi sıkıntılarından dolayı satmayı düşünüyorum ve sadece ederi nekadar olur diye fikir almak istiyorum.
Nishane Wülong Cha (şişede görüldüğü kadar) 300 tl samosbabos hocam hayırlı olsun Profvmvm Roma Acqva di Sale (Şişedeki çizgi hizasına kadar) 900 tl aydın hocam hayırlı olsun
Yorum