Selametle hocam
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Satılıklar
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Masraf dediğiniz şey forumlarda parfüm alım-satımının doğasında bulunan bir durum. Zarar etmek de hobinin doğasında olan bir durum. Burada piyasa fiyatının ya da aldığınız fiyatın altında satışa koyulan bir ürün için "güzel fiyat" denebilir sadece, bunun için birinin tebrik edilmesi de, helal olsun denmesi de abes. Ben gözüme çarpan durumu yazdım, burada bunu yazmış olmamla kar-zarar etmedim. Sizin belirttiğiniz yaklaşım benim anlayışıma göre doğru gelmiyor, ama siz böyle değerlendirdiyseniz ve forum kuralları da buna izin veriyorsa benim söylemek istediğim başka bir şey yok, sizi de kendimi de uğraştırmayayım. Kolay gelsin.
Yorum
-
Cihan mert, kurallarimizda da acikca belirtildigi uzere split'ten ml sini 8.5 tl ye aldiginiz bir parfumu ml si 13 tl den satmak icin ilaniniza ekleyemezsiniz ya da kisacasi kar amaci guderek satis yapamazsiniz; parfum miktarlarinin hic bir onemi yoktur. Lutfen bu tarz satilik herhangi bir urununuz varsa ilandan kaldirir misiniz?
Yorum
-
Siz yönetici olarak tüm mesajları okuyarak değilde birkaç mesajı okuyarak mı yorum yapıyorsunuz. Ürünü splitten almadım. Bunu belirttim de birkaç mesaj öncesinde daha önceden de burada bana bir haksızlık yapıldı yönetim olarak şahsı uyarmak yerine yine ben uyarılmıştım. Bu platformda neden hep uyarı alan taraf ben oluyorum. Farklı konularda çeşitli alaycı yazışmaları da yönetim olarak denetliyor musunuz acaba. Seviyesizce ve hiçbir alakası olmadığı halde bana sataşan luzumsuzları da FORUMUN DÜZENİ adına uyardınız mı. Ama onların uyarılacağını pek zannetmiyorum çünkü bu hadisizlikten daha fazlasını yaptıklarında da uyarılmamışlardı. Karagözü kaldırıyorum merak etmesin kimse 15 ml'in hepsi altın olsa bana tesir etmez. Ama bu birkaç defadır karşılaştığım bir durumdur yönetim eşit uygulamada bulunmuyor.Son Düzenleme Cihan mert; 22-07-17, 15:33. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Merak etmeyin, iciniz rahat olsun, herhangi bir sorun yaratacak butun mesajlar takip ediliyor; denetleniyor, ilgili kisiler de gerekirse zaten uyariliyor.Orjinal yazı sahibi: Cihan mertSiz yönetici olarak tüm mesajları okuyarak değilde birkaç mesajı okuyarak mı yorum yapıyorsunuz. Ürünü splitten almadım. Bunu belirttim de birkaç mesaj öncesinde daha önceden de burada bana bir haksızlık yapıldı yönetim olarak şahsı uyarmak yerine yine ben uyarılmıştım. Bu platformda neden hep uyarı alan taraf ben oluyorum. Farklı konularda çeşitli alaycı yazışmaları da yönetim olarak denetliyor musunuz acaba. Seviyesizce ve hiçbir alakası olmadığı halde bana sataşan luzumsuzları da FORUMUN DÜZENİ adına uyardınız mı. Ama onların uyarılacağını pek zannetmiyorum çünkü bu hadisizlikten daha fazlasını yaptıklarında da uyarılmamışlardı. Karagözü kaldırıyorum merak etmesin kimse 15 ml'in hepsi altın olsa bana tesir etmez. Ama bu birkaç defadır karşılaştığım bir durumdur yönetim eşit uygulamada bulunmuyor.
Split ten almadiysaniz Karagoz'u forumdan ml si 13 tl den kimden aldiniz? Kaynak gosterin ve listeleyin, sorun yok. Alayci ifadeler kullanarak urunu satistan kaldirmaniza gerek de yok. Belirttiginiz gibi bu fiyattan zaten kimse almayacaktir ve siz de tepki alacaksinizdir. Yonetim ile ilgili sikayetiniz varsa bana veya Aysu'ya ozel mesaj ile ulasip sikayetinizi dile getirebilirsiniz. Satis basliginiz daha fazla kirlenmesin.
Yorum
-
Siz aldığınız her parfümü kimden ve ne kadar aldığınız yazarak mı decant satışı yapıyorsunuz. Beni mi sorgulayorsunuz. Eğer birisi parasını haksız yere aldığımı düşünüyorsa o gelsin hesap sorsun. Hiçbir Splitten bu isimde bi parfüm almadım rahatsız olunmuş parfümüde kaldırdım. Hala hesap mı vericem. Burda keyfince insanlarla alay eden ve siz konuyuda biliyorsunzu özelime kadar terbiyesizlik yapan adamlar hiçbirşekilde heasp vermedi ben neyin hesabını veriyorum.
Yorum
-
Yorum
-
Parfüm merakında daha girdiği gün yüzlerce başlığa trollük yapan sensin.
Seni sallamıyorken benim sayfama girip trollük yapan sensin.
O forumda başka isim bu forumda başka isim nereden geldiği belli olmayan sensin.
Onlarca satış sayfası açıp forumu kirleten sensin.
Onlarca alınık parfüm sayfası açıp forumu kirleten sensin.
Kuralları zerre kadar okumayıp her seferinde saçma sapan işler yapan sensin.
Türkçe'den zerre anlamayıp bir de üstüne Bey Hanım yazarak kendini elit ve eğitimli göstermeye çalışan sensin.
Milleti saf sanıp yedirmeye çalışırken uyaran adama 'Geniş Düşün' yazan sensin.
Yaptığı hataları zerre kadar algılayamayıp bütün laflarda 'Mağdur' havasına bürünüp Allah aşkına beni koruyun modunda arkana adam arayıp bulamayan yine sensin.
Baya basit bir adamsın. Forumdan keşke gitsen.
Şu an boş boş bakıyorsun ekrana bunları okuduktan sonra değil mi?
Tam tahmin ettiğim gibi.Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 22-07-17, 16:36. Tarafından yapıldı.
-
Sen kendini nasıl bir yere koymuşsunki sana trollük yapayım. Olum sen kimsinki lan kendini bu kadar değerli görme alt tarafı şişeler dolusu kokulu suyu olan basit bi adamsın. Görende elinde ölümsüzlük iksiri varda kendimi ona yakınlaştırayım derdine düştüm diycek
-
Yorum