Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Satılıklar

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

FM Musc Ravageur eklendi

Yorum

Creed Silver Mountain Water eklendi...

Yorum

Decant paketi gitti...................

Bitenler çıktı..........................

Yeniler eklendi........................

Yorum

Gunceliz

Yorum

Slumberhouse Ore eklendi ve genel bi indirim yapıldı....

Yorum

İndirim nerde? Goremiyoruz😃

Yorum

Tauer'lerde 1-2 tl
                cocobella'da 2 tl
                herod'ta 1tl
                layton'da 2 tl
                git'te 1 tl
                gumin'de 1tl
                hos no1 3 tl
                vs
                vs
                vs
                dustu hocam.

Yorum

Karagöz'ün spliti yeni yapılmış, açıklanan satış fiyatıyla yurt içindeki mağazalarda satışa sunulmamış ve split fiyatı belliyken(8.5 tl/ml), burada 13 tl/ml olarak satışa koyulmasını en kibar ifadeyle yadırgadım. Aynı durum Fan Your Flames için de geçerli, o da ayrı mesele. Buraya da not düşmek istedim.

Yorum

Sizinde belirttiginiz gibi split fiyati o. Ben yeniden split acmiyorum o urunlerden 15 ml elimde var. Muhtemelen 5 veya en fazla 10 ml verdikten sonra satistan kaldiricam. Belki unutmussunuzdur ama splitte olsa bu urunlerin bir sise ve kargo odemesi oluyor aliciya gelirken. Satisa sunulan 10 ml e diger masraflarimida ekleyince ucuk bi rakam kalmiycak bana merak etmeyin. Yani burada sise sise degil 5 er 10 ar ml paylasiyorum ve astronomik rakamlar yazarak koseyi donmuyorum. Sahib oldugum urunleri bu sekilde almadim merakinizi gidereyim. Haricen bu ayrintiya dikkat eden siz acaba pdm laytonun piyasa fiyati brlliyken 5 tl yazmis olmam. Creed git icinde split veya herhangi bir sekilde almadan onada 5 tl yazmis olup aldigim fiyattan daha dusuk yazmis olmam ve bu konuda zarar etmeme de dikkat cektinizmi. Garip insan oglu hep eksiyi gormekten yana meyilleniyor. Bircok decant gonderdigim arkadas burda bilir bir tane dahi sparisi olsa yanina muhakkak elimdeki samplelerden bikac tane koyarim hediye olarak. Ama dedigim gibi en ince noktada promlem olarak gorunecek ne varsa o bulunup cikarilabiliyor. Fiyatlar dedigim gibidir. Elestiriyede daima acik olan bir insanim ama ithamda bulunmadan once daha genis dusunulurse dikkate almamda o denli olur. Tekrar tesekkurler
                    Son Düzenleme Cihan mert; 22-07-17, 10:21. Tarafından yapıldı.

Yorum

Cihan hocam, bir çoğumuz koleksiyon adı altında oluşturmaya çalıştığımız şişeli parfüm serisini dekantlayarak, kullanmak isteyen arkadaşlara göndermiş, elde ettiğimiz küçük bütçelerle yenilerini alıp döngüyü devam ettirmişizdir. Ama her ne şekilde olursa olsun splitlerden alınan parfümlerin üzerine fahiş eklemeler yapılması forumda kimse tarafından "hoş karşılanmaz" ve ne olursa olsun niyet sorgulaması yapılır. Sizin de dediğiniz gibi sivri kısımlar görülür her zaman Keza aynı dekantı ben de elden çıkarmak için ilana koydum ve ml fiyatı sanırım 4tlye geliyor .....

Yorum

O halde hocam adaletli olup vayy arkadaş bu ürünü piyasa fiyatından daha ucuza veriyor helal olsun diye geri dönüşlerde olsa samimi olduğunu düşünürüm yorumun. Ama benimle hiçbir alakası olmayan insanın onlarca ürünün piyasa fiyatını görmeyip de 5-10 ml elden çıkarmak istediğim bir ürüne hesap tutması da bana samimi gelmedi. Burada herkes şişeli veya şişesiz ürün satıyor ne kadara aldığını da kimse paylaşmıyor. Belki bir sene evvel ucuza alıp elinde bulundurduğu şişeyi veya ürünü bugün ki piyasa fiyatına veriyor. Anlamadığım 50-60 ürün arasından 2 ürünmü göze geldi ki maliyet konusunu 5- 10 mlle sınırlı olup bana gelirken ki masraflarını da dahil etttiğimi söylediğim halde 5 ml de 4 tl fark 20 tl yapar ya bütün insanlığı sömürmemişim bence 20 tl ile

Sizin decant'a koymanıza yorum olarak ise. Hocam ücretsizde verebilirsiniz bunu sorgulama hakkım yok bence neticede siz özgür iradeniz ile satıyorsunuz, alıcı ise özgür iradesi ile alıyor.
                        Son Düzenleme Cihan mert; 22-07-17, 11:45. Tarafından yapıldı.

Yorum

Bu arada hocamızın dikkatini çekti mi bilmiyorum ama 35 tl yazdığım Roja'nın şuan piyasa fiyatı 1860 tl ve o fiyattan almıştım Harvey'den yani ml i 37,5 geliyor. Aynı şekilde Hos no1 aldığım fiyat 1700 tl idi ml fiyatı 22,5, şuan yazdığım fiyat 15 tl şuan ki piyasa fiyatı ise 1950 tl. .. Karagözdeki kazancımı buradan kaybettiğim ile denkleyebiliriz hocam ki birçok ürünüde bu şekilde aldığımdan düşüğe yazmışımdır. GIT gibi Amouage gibi vs vs.

Bu arada hocam Karagöz Splitten değil. Ben onu tek parça aldım forumdan

Bu arada hocam ben satarken kendime saat alıcam el atın, kadranı olun vs diyede yardım dilenmedim.
                          Son Düzenleme Cihan mert; 22-07-17, 12:34. Tarafından yapıldı.

Yorum

Olaylara bu kadar da kendi pencerenizden bakmamalısınız. Burası paylaşım forumu ise eğer.... Ki öyle olacaksa eğer ben de şu tezi savunabilirim öyleyse; diğer parfümlerden ettiğiniz zararı, yeni eklediklerinizden ya da bazı parfümlerden mi çıkarıyorsunuz? Yani bu muhabbetlerin bir sonu yok..

Şurada azıcık bi kitleyiz. Kim kimden ne aldı ne kadara aldı az çok biliniyor.

Bu muhabbetin de sonu hiçbir yere varmaz

Yorum

Evet hocam totaldeki 1000 TL misallik zararı 15 ml lik karagözden çıkarmaya çalışıyordum yakalandım neyse hocam dediğiniz gibi bi yere varılmaz. Biz burda bunu konuşurken seviyesi benim 3 yaşındaki kuzenimle aynı olan başka bir vasıfsız diğer taraftan sataşıp var zannettiği aklınca bana laf atıyor. Onu dikkate almak bil ona lutuf olur Sıkıntı yok ben burda 3-5 ml birilerine vermezsem ne parfümlerim elimde patlar ne ben batarım ve şuan anlıyorum ki bu tür ortamları terk eden bir çok insanla da konuştuğum zaman toplum ile bu denli basit konular için uğraşmamalarına hak veriyorum. Çok değerli birçok üye bu şekilde soğudu ve uzaklaştı. Yapmamak lazım ...

Bu arada merak edenler için belirteyim henüz kar edemedim kimse Karagözden talep etmedi. Yani zararım hala baki
                              Son Düzenleme Cihan mert; 22-07-17, 13:23. Tarafından yapıldı.

Yorum

Bu şekilde alaycı konuşmalarla ve her şeye yetişme çabanızla olmaz ama Konu basit ise uzatan da sizmişsiniz gibi görünüyor. Benim bir derdim yok kimseyle sonuçta. Görüneni söylemeye çalışıyorum.

Selametle...

Yorum

İşleniyor...
                                X